Ventspils slimnīca ik dienu saņem pozitīvas iedzīvotāju atsauksmes par vakcinācijas procesa organizāciju. Aktīvā vakcinācija notiek jau četrus mēnešus, un šai laikā pirmo vakcīnu saņēmušas 6213 personas, savukārt otro vakcīnu saņēmusi jau vairāk nekā puse vakcinēto jeb 3333 personas.

Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca ir viena no aktīvākajām vakcinētājām valstī. Vakcinācija tiek veikta arī Talsu filiālē.

Pagājušajā nedēļā Ventspils slimnīcas vakcinācijas komandas veica vakcināciju masu vakcinācijas centrā, slimnīcā, uzņēmumos, patversmē, mājas vizītēs, kā arī devās uz Dundagu un Sabili.

Aktuālā informācija par Ventspils slimnīcas plānoto vakcināciju:

No 24. līdz 29. maijam plānota 1644 personu pirmreizēja vakcinācija un 485 personu revakcinācija ar Pfizer-BioNTech ražoto vakcīnu Comirnaty.

·        Pirmdien, 24. maijā, divās plūsmās darbosies Ventspils masu vakcinācijas centrs sporta namā ''Centrs'' un vakcinācijas komanda dosies izbraukumā uz kādu Ventspils uzņēmumu;

·        Otrdien, 25. maijā, divās plūsmās darbosies Ventspils masu vakcinācijas centrs sporta namā ''Centrs'';

·        Trešdien, 26. maijā, trīs plūsmās darbosies Ventspils masu vakcinācijas centrs sporta namā ''Centrs'';

·        Ceturtdien, 27. maijā, četrās plūsmās darbosies Ventspils masu vakcinācijas centrs sporta namā ''Centrs'';

·        Piektdien, 28. maijā, četrās plūsmās darbosies Ventspils masu vakcinācijas centrs sporta namā ''Centrs'' un vakcinācija tiks veikta Ventspils slimnīcā;

·        Sestdiena, 29. maijā, trīs plūsmās darbosies Ventspils masu vakcinācijas centrs sporta namā ''Centrs'' un vakcinācija tiks veikta Ventspils slimnīcā;

Arī tiem iedzīvotājiem, kuri reģistrējušies vienotajā valsts sistēmā manavakcina.lv, nepieciešams to izdarīt vēlreiz – precizējot datumu un laiku. Savukārt tiem, kuri vēl nav reģistrējušies sistēmā, ir iespējams to izdarīt - sistēmā manavakcina.lv ir atvērti pieraksta laiki gan vakcinācijas centrā Ventspilī, gan Talsos.

Masu vakcinācijas centru darbība tiek pielāgota vakcīnu piegādēm. Slimnīca aicina iedzīvotājus pieteikties vakcinācijai manavakcina.lv vai pa tālruni 8989, jo arī no iedzīvotāju aktivitātes ir atkarīga vakcīnu piegāde konkrētajam vakcinācijas punktam. Sistēmā manavakcina.lv vai pa tālruni 8989 šobrīd iespējams pieteikties uz vakcināciju gan Ventspils masu vakcinācijas centrā, gan Talsu vakcinācijas punktā, izvēloties sev vēlamo laiku kādā no piedāvātajiem datumiem līdz pat maija beigām.

Lasi vēl

Komentāri (9)

  • -11
    Latvija pāri visām! 24.05.2021, 09:41:37

    Atraduši, ar ko lielījies.
    Nošpricētājiem maksā milzu naudu,
    kā nekad agrāk.
    Paskatīsimies pēc pāris gadiem uz agrāk nepieredzētā eksperimenta ar cilvēku veselību un dzīvību rezultātiem...

  • -1
    Vitālijs_Artimenko 24.05.2021, 13:34:38

    Nestāvi Rīga rindā , atrauc ekskursijā un pie reizes sapotējies! Ceru drīz beigsies šis covid murgs !

  • -9
    Latvija pāri visām! 24.05.2021, 14:12:28

    Jāsāk domāt kā var neitralizēt fakcīnas iedarbību,
    ja drūmāko prognožu scenārijs izrādīsies patiesība.
    Tagad TV uzvedumu panikas pārņemtie nopotējoties gūst (viltus) drošības sajūtu, bet gripele ta nava.
    Tad, kad būs sezona, tikai tad redzēs kāda jēga no tā būs bijusi...

  • -2
    tiešām suns 24.05.2021, 15:05:20

    nu var jau likt maksāt arī tiem kas grib potēties -tas brīvību apmierinās?bet šitā stulbā rakstīšana-kas būs kad būs? nu kad būs tad arī būs ...ļaunuma vēlētājs vai ???????

  • -7
    Latvija pāri visām! 24.05.2021, 16:27:57

    Tiešām, būtu labi lai tie kas potējas, maksātu paši kādu 1000 BigFarmai pa tiešo par viņu raganu katla šķidrumu, nevis mums visiem kā nodokļu maksātājiem jāmaksā šo transnacionālajām korporācijām.
    Jau kādus 26.miljardus esot nopelnījuši un 9.jauni miljardieri bigfarmas aprindās.

  • -5
    Latvija pāri visām! 24.05.2021, 22:26:04

    ļaunuma vēlētājs vai ???????
    ---
    Vnk pamatota piesardzība.
    Tiešām nevēlos, ka ar vakcinētajiem notiek kas slikts. Daudzi man tuvi cilvēki ir pārsteidzīgi nopotējušies.
    Bet mēs paši arī vēlamies nodrošināties, tāpēc atsakāmies tajā piedalīties.

  • 0
    Persona 24.05.2021, 23:38:34

    Diemžēl es neko pozitīvu nevaru teikt gan par organizēšanu. Es nezinu, kurā dobē akmens ir metams, bet...
    Pirms 2 mēnešiem, ja pareizi atceros, pieteicos uz vakcīnu un gaidīju ziņu.
    Tad parādījās ziņa, ka vēlreiz jāpiesakās...
    Bet vai nav smieklīgi, ka ieejot mājas lapā 12. maijā, vienīgais brīvais un pieejamais datums manavakcina.lv kalendāra bija 18.maijs? Nopietni? Visu mēnesi tikai viens datums? Piedodiet, bet ir strādājoši cilvēki un dēļ šī pasākuma es netaisījos prasīt darbā brīvdienu, tāpēc atmetu ar roku.
    Bet teikšu lielu paldies cilvēkam, paziņai, kas šai centrā strādā un sazvanīja mani personīgi, jo man tieši bija brīvs un bija brīvas vietas...un tādā veidā es tiku pie vakcīnas.
    Jā! Savā ziņā blats, jo tiku caur pazīšanos...bet tāda situācija.

  • -1
    SIA "Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca" 25.05.2021, 13:18:27

    Diemžēl slimnīca nevar atbildēt, ja notiek kādi valsts vienotās sistēmas manavakcina.lv traucējumi. Laiki vakcinācijai Ventspils masu vakcinācijas centrā ir atvērti, un tiem jāuzrādās arī sistēmā. Slimnīca regulāri pārbauda atvērto laiku pieejamību sistēmā. Redzot, ka dažkārt valsts vienotajā sistēmā iedzīvotājiem ir grūtības reģistrēties, Ventspils slimnīca ieviesusi tālruni, pa kuru saņemt atbalstu reģistrācijai - 26 493 408 (darba dienās no plkst. 8.00 līdz 16.00), par ko informējam vienmēr, stāstot par iespēju reģistrēties vakcinācijai.

  • -1
    Tā viš i! 25.05.2021, 17:00:27

    Diemžēl jāsaka, ka diez gan tipiski. Valsts uzbliež kaut kādu būt nebūt sistēmu un visiem tagad viss caur to. Un pašvaldībām jāorganizē vakcinācija... bet pieteikšaānās tiek organizēta kaut kā, nevienam neizprotami, caur sistēmu, kur pat piesakoties tu netiec, jo redz bija jāpiesakās vismaz divreiz.. Nu kur tāds absurds redzēts!?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: