SIA ''Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca'' var lepoties ar profesionāliem speciālistiem, kas savu darbu dara ne vien atbildīgi, bet arī pašaizliedzīgi. Aprīļa izskaņā svinīgi sveiktas četras slimnīcas speciālistes.

Vecmāte Diāna Zaļepska
Diāna Zaļepska ir vecmāte, par kuras darbu visspilgtāk runā jauno māmiņu atsauksmes - sirsnīga, iejūtīga un mīļa, savu darbu dara no sirds, izstaro gaišumu un mieru, -  tā vecmāti Diānu raksturo jaunās māmiņas, kuru bērniņi nākuši pasaulē ar viņas gādību.
Diāna Zaļepska šogad saņēma Gada balvu medicīnā 2020, - viņa atzīta par Latvijas gada vecmāti.
Diānai pasniegts arī Ventspils pilsētas domes atzinības raksts par augstu profesionalitāti un kompetenci, kā arī iejūtīgu un sirsnīgu attieksmi, veicot vecmātes pienākumus.
Jāatzīmē, ka Diāna Zaļepska jau iepriekš novērtēta valsts līmenī, kā arī 2014. gadā saņēmusi Ventspils pilsētas Domes balvu.

Vecmāte Gunta Cērpa
Gunta Cērpa ir profesionāla un gādīga vecmāte, kura bērniņu sagaidīšanā Ventspilī piedalījusies jau 45 gadus, un šobrīd beidz pildīt vecākās vecmātes pienākumus. Gunta piedzīvojusi milzīgās Ventspils slimnīcas Dzemdību nodaļas pārmaiņas un attīstību šo gadu garumā, turklāt var lepoties ar vairāk nekā 1000 sagaidītiem mazuļiem! Būtiski, ka Gunta arī turpmāk strādās Ventspils slimnīcas Dzemdību nodaļā – kā pēcdzemdību aprūpes vecmāte.
Guntai Cērpai pasniegts Ventspils  pilsētas Domes atzinības raksts par pašaizliedzīgu darba pienākumu veikšanu, lojālu attieksmi un dalīšanos pieredzē ar jaunajiem speciālistiem.

Infekciju nodaļas virsmāsa Alla Rudenko
Alla Rudenko Ventspils slimnīcā medicīnas māsas specialitātē strādā jau 40 gadus, savukārt Infekciju slimību nodaļas virsmāsas amatā strādā kopš 2005. gada. Alla Rudenko sevi pierādījusi kā augsti kvalificētu speciālisti un profesionālu vadītāju ar teicamām darba organizācijas prasmēs. Šobrīd īpašs izaicinājums un vienlaikus kārtējais pierādījums Allas Rudenko profesionalitātei ir nesavtīgais darbs Infekcijas slimību nodaļā Covid-19 apstākļos.
Alla savus pienākumus veic atbildīgi, ir iejūtīga un disciplinēta, mīl savu darbu, ir prasīga gan pret sevi, gan citiem.
Allai Rudenko svinīgi tika pasniegts Veselības ministrijas atzinības raksts par ilggadēju un profesionālu medicīnas māsas pienākumu pildīšanu.
Allai pasniegts arī Ventspils  pilsētas Domes atzinības raksts par ilggadēju un profesionālu virsmāsas pienākumu veikšanu, kā arī nesavtīgu ieguldījumu infekcijas izplatības ierobežošanā pandēmijas laikā.

Talsu filiāles vecākā māsa Maija Bitmane
Maija Bitmane SIA ''Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīca'' Talsu filiālē strādā kopš 1993. gada, bet kopš 2016. gada ir Talsu filiāles galvenā medicīnas māsa.
Maija kvalitatīvi organizē un pārrauga ikdienas darbu, turklāt būtisks ir viņas devums, Talsu filiālē ieviešot ar Covid-19 saistītos jauninājumus. Talsu filiāles virsārsts Vitālijs Celms norāda, ka īpaša pateicība izsakāma par Maijas spējām jaunajos apstākļos radīt un ieviest idejas, kā arī iedrošināt un apmācīt slimnīcas personālu, vienlaikus uzsverot, ka uz galveno māsu Maiju Bitmani var pilnībā paļauties.
Maijai Bitmane svinīgi tika pasniegts Veselības ministrijas atzinības raksts par ilggadēju un profesionālu medicīnas māsas pienākumu pildīšanu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: