Lai iepazīstinātu ventspilniekus un pilsētas viesus ar nesen iznākušo fotogrāmatu ''Ventspils 700+30'', no 23. aprīļa koncertzālē ''Latvija'' būs aplūkojama šim izdevumam veltīta izstāde, kas izvietota aiz stikla fasādes kafejnīcas zonā.

Koncertzāle ''Latvija'' ir ceļojošās izstādes pirmā pieturvieta. Vēlāk tā būs apskatāma Ventspils bibliotēkās, kā arī citviet pilsētā.

''Ventspils aug un stiepjas garumā, un ik piecus gadus priecīgi mēra savas augšanas lieciniekus - jaunas ēkas, uzņēmumus, restaurācijas un rekonstrukcijas, veloceliņu kilometrus un labiekārtoto vidi, - to visu var sakārtot grāmatās, veselā fotoalbumu sērijā ''700+'', kurā tapusi jau piektā, visbiezākā grāmata ''Ventspils 700+30''.

Ceļojošā izstāde ''Fotogrāmata ''Ventspils 700+30'''', kas veidota no albuma nodaļas ''Mantojums un nākotne'', jaunāko ventspilnieku paaudzi iepazīstina ar pagātnes mantojumu, bet vecākos pilsētniekus - ar Ventspils nākotni,'' stāsta grāmatas veidotāji.

Fotogrāmatu ''Ventspils 700+30'', kas tirdzniecībā nonāks 26. aprīlī, ikviens interesents varēs iegādāties gan grāmatnīcās, gan citās tirdzniecības vietās.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Lustiņš 23.04.2021, 14:03:11

    Interesanta izstāde. Bet tā noteikti nav priekšvēlēšanas kampaņa.

  • 0
    tiešām suns 24.04.2021, 15:10:28

    sapotēties un atsākt dzīvi kā senāk protams bez cietumnieka un viņa roklaižām...

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: