Ventspils bibliotēka aicina lasītājus izmantot iespēju savā e-pastā saņemt informāciju par jaunākajām daiļliteratūras, bērnu un nozaru literatūras grāmatām, kas pieejamas bibliotēkā.

Lai reizi divās nedēļās saņemtu sarakstu ar jaunākajiem izdevumiem, lasītāji tiek aicināti aizpildīt anketu, kas pieejama Ventspils bibliotēkas mājaslapas sadaļā ''Piesakies jaunumiem savā e-pastā''. Anketā jānorāda, par kādiem jaunākajiem izdevumiem vēlaties saņemt informāciju (daiļliteratūru latviešu valodā, daiļliteratūru krievu valodā, nozaru literatūru, bērnu literatūru).

Grāmatu jaunumi lasītājiem e-pastā tiks nosūtīti reizi divās nedēļās. Sarakstā, kas būs veidots atbilstoši lasītāja interesēm, bez jauno grāmatu nosaukumiem būs pieejams arī īss apraksts par katru grāmatu un saite uz ierakstu Ventspils reģiona kopkatalogā, kur var apskatīt interesējošā izdevuma pieejamību Ventspils bibliotēkas struktūrvienībās.

Ar grāmatu jaunumiem iespējams iepazīties arī Ventpils bibliotēkas mājaslapas sadaļā ''Jaunākie izdevumi'', kur saraksts tiek papildināts divas reizes mēnesī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: