Lai Ziemassvētku laiks Ventspils pilsētā būtu īpašs un skaists, ikviens ventspilnieks tiek aicināts piedalīties pilsētas Ziemassvētku rotas veidošanā, svētkiem sapošot savas mājas un darba vietas.

Ventspils pilsētas pašvaldība, kā ik gadu, organizē svētku noformējuma konkursu ''Ziemassvētki 2020'', lai izteiktu atzinību par skaisti noformētiem skatlogiem, ēku fasādēm un priekšlaukumiem.

Lai piedalītos konkursā, ventspilnieki tiek aicināti izveidot Ziemassvētku noformējumu, kas ir redzams no publiskās ārtelpas, un līdz 15. decembrim, pieteikt rotājumu konkursam.

Svētku noformējumu konkursam var pieteikt vērtējamā objekta pārstāvis vai cita persona, kas ir pamanījusi veiksmīgu Ziemassvētku noformējumu Ventspils pilsētā.

Žūrijas komisija konkursam pieteiktos darbus vērtēs četrās nominācijās, nosakot labāko dzīvojamās ēkas noformējumu, labāko publiskās ēkas noformējumu, labāko skatloga un labāko izglītības iestādes ēkas noformējumu.

Visi ventspilnieki tiks aicināti noteikt konkursa nominācijas ''Skatītāju simpātija'' uzvarētāju, apskatot konkursam pieteikto rotājumu fotogrāfijas un balsojot par izvēlēto konkursa dalībnieku portāla ventspils.lv aptaujā, kas norisināsies no 8. decembra līdz 3. janvārim.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: