Šonedēļ noslēgsies projekta ''Teritorijas labiekārtojuma pārbūve Brīvības ielā 15, Ventspilī'' īstenošana, pārbūves darbu ietvaros realizējot mūsdienīgu pirmsskolas izglītības iestādi ar modernām sporta zonām bērniem.

Pirmsskolas izglītības iestādē Brīvības ielā 15 šonedēļ tiks veikti izpilduzmērījumi un dokumentu sagatavošana objekta nodošanai ekspluatācijā. Teritorijas labiekārtošanas darbu ietvaros tika izveidota sporta zona, aprīkojot to ar paceļamiem basketbola groziem un triecienabsorbējošo krāsaino gumijas segumu. Tāpat sporta zonā tika ierīkoti futbola vārti, skrejceļš ar tāllēkšanas bedri, kā arī rotaļu laukumi, kuros ir uzbūvētas divas rotaļu nojumes, krāsainais triecienabsorbējošais gumijas segums, smilšu kastes un dažādas rotaļu iekārtas.

Būvdarbu ietvaros tika izbūvēts jauns teritorijas apgaismojums, kā arī veikta apzaļumošana un dažādu stādījumu ierīkošana. Teritorijas labiekārtojuma pārbūvi veica būvuzņēmums SIA ''AB Būvniecība''.

Savukārt būvuzņēmums SIA ''Pilsbūve'' turpina darbu pie bērnudārza ēkas un mācību telpu atjaunošanas, izbūvējot modernu ventilācijas sistēmu un uzstādot mūsdienīgas žalūzijas. Papildus tiks iegādāts jauns mācību klašu inventārs un rotaļlietas. Bērnu dārza ēkas labiekārtošanu paredzēts īstenot līdz 2021. gada februārim, pavasarī uzsākot objekta nodošanu ekspluatācijā.

Jaunā pirmsskolas izglītības iestāde 2021. gadā nodrošinās piecas jaunas grupiņas kopumā 80 bērniem.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -2
    Kaudzītes brālis 02.12.2020, 14:30:08

    Varēs vest drīz atpakaļ slimnīcas gultas un uzņemt vīrusa skartos...

  • -4
    Pilsēta 02.12.2020, 18:34:42

    Gribi vai negribi tas bērnu dārzs visu laiku asociesies ar covid slimnīcu.

  • -5
    Krišs Daugulis 02.12.2020, 20:53:32

    Lūk ar' nosaukums - "Kovidītis" vai "Covidiņš"

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: