Piektdien, 23. oktobrī, no plkst. 12 līdz 13 SIA ''Aspired'' telpās, Ventspils Augsto tehnoloģiju parkā 5, ikviens interesents, iepriekš piesakoties, ir aicināts apmeklēt prototipēšanas laboratorijas atklāšanu, kurā būs iespēja iepazīties ar prototipēšanas laboratorijas piedāvātajām iespējām.

Mūsdienīgi aprīkotas prototipēšanas laboratorijas būtiskākais ieguvums ir reģiona uzņēmējdarbības veicināšana un inovācijas, kas rodas uzņēmumiem un speciālistiem eksperimentējot un testējot jaunus produktus, vienlaikus neraizējoties par investīcijām, kas būtu nepieciešamas iekārtu iegādei.

Ventspils prototipēšanas laboratorijā interesentiem būs pieejamas šādas iekārtas:
- Kokapstrādes prototipēšanas CNC iekārta;
- Ātrās prototipēšanas CNC iekārta;
- Urbšanas/ frēzēšanas universālā iekārta;
- Krāsošanas kamera;
- Lodēšanas stacija;
- Metināšanas iekārta;
- Datorizētās programmatūras;
- Plašs rokas instrumentu klāsts;
- 3D printeri.

Atklāšanas pasākuma apmeklētājiem būs iespējams uzzināt par iekārtu izmantošanas iespējām un uzdot sev interesējošos jautājumus. Par projektu un tā ieguvumiem informēs Ventspils Augsto tehnoloģiju parka izpilddirektors Mārtiņš Velde un SIA ''Aspired'' valdes priekšsēdētājs Dāvids Egle.

Prototipēšanas laboratorijas aprīkojums iegādāts projekta ''Eiropas nākamās paaudzes mazās pilsētas'' ietvaros.

Apmeklētāju skaits ir ierobežots, tādēļ dalībnieki lūgti pieteikties līdz 22. oktobrim, rakstot  e-pastu: inga.kontante@vatp.lv vai zvanot pa tālr.: +371 26520871.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -2
    Latvija pāri visām! 20.10.2020, 22:35:44

    Neapmeklēju masku pasākumus.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: