Sakarā ar UEFA futbola spēles norisi un ar to saistītām epidemioloģiskās drošības prasībām Olimpiskajā centrā ''Ventspils'' 26. un 27. augustā būs personu un transporta līdzekļu pārvietošanās ierobežojumi.

Centrālā kompleksa teritorijā 26. un 27.augustā būs slēgta transporta un ierobežota personu kustība caur Olimpiskā centra galveno ieeju no Lielā prospekta puses, kā arī pilnīgi slēgta ieeja nepiederošām personām stadiona teritorijā.

Iekļūšana teritorijā būs iespējama no Sporta ielas puses. Basketbola halle, Ledus halle, Vieglatlētikas manēža, tenisa korti, skeitparks un mini futbola laukums apmeklētājiem būs pieejami.

Tāpat starptautiskās futbola spēles epidemioloģiskās drošības noteikumu dēļ 26. un 27. augustā Olimpiskā cenra ''Ventspils'' administrācijas darbinieki strādās attālināti, administrācijas birojs apmeklētājiem būs slēgts.

Augusta sākumā notika UEFA Eiropas Līgas pirmā kvalifikācijas raunda izloze. Pēc tās iznākuma par FK ''Ventspils'' pretinieku kļuva Moldovas klubs no Tiraspoles ''Dinamo-Auto''. Spēle notiks 27. augustā, un sakarā ar Covid-19 vīrusa pandēmiju būs tikai viens mačs, kas aizritēs bez skatītājiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: