Šoruden tiks uzsākti būvdarbi objektā ''Auto stāvlaukuma izbūve Zvanu ielā 4, Ventspilī''.

Projekta ietvaros paredzēts veikt gājēju ietves seguma atjaunošanu un bojāto betona apmaļu nomaiņu, bruģakmens seguma remontu, virszemes ūdens novadīšanas sistēmas sakārtošanu, vēsturiska dizaina LED apgaismojuma izbūvi, atpūtas soliņu uzstādīšanu, jaunu koku stādījumu ierīkošanu, teritorijas apzaļumošanu, kā arī jauna auto stāvlaukuma izbūvi.

Būvdarbu izpildītājs SIA ''AB Būvniecība'' projekta īstenošanu paredz veikt līdz nākamā gada pavasarim, ņemot vērā ziemas tehnoloģisko pārtraukumu.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • -1
    Pornieks 27.08.2020, 11:11:18

    Kas vainas promenādei?
    Varbūt arī daudzstāvu stāvlaukums vecpilsētā kādam šķiet aktuāla ideja?

  • 0
    žurka 27.08.2020, 16:51:19

    Nu tad sāciet ar stāvlaukuma izbūvi, lai normāli var bērnus mācību gada laikā nogādāt Mākslas skolā un arī savākt no tās. Savādāk tās bedres stāvlaukumā ir šausmīgas. Un, kā atgādinājums citiem vecākiem - nenometiet savus auto krustojumos pie Mākslas skolas, savādāk nevar ne iebraukt, ne izbraukt no Zvanu ielas - ievērojiet, lūdzu tos 5 metrus no krustojuma.

  • -2
    ventspilnieks 36,7 27.08.2020, 23:39:10

    Kādas tur vēl bedres, taču bildē redzams, ka līdzenāks par bruģi.
    NEVAJAG tur nekādu stāvlaukumu. Visa vecpilsēta, jaunpilsēta kā milzīgs stāvlaukums. Ventmala ir degradējusies, lieciet tur rindu rindām.

  • 0
    Ivetts 29.08.2020, 09:05:16

    Tu laikam neesi bijis citās Latvijas pilsētās,ja domā,ka Ventmala ir degradēta teritorija. Bet nu būtu ļoti forši ,ja iztaisītu līdzīgu promenādi kā Jelgavā. Gan jau kaut cik atdzīvinātu to pilsētas daļu, jo ventmala nesezonā ir izmirusi. Kad uzbūvēja to teritoriju pie ostas darbnīcām, tur uzreiz daudzi sāka pavadīt laiku.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: