No rītdienas, 1. augusta, Valsts policijas amatpersonas no patruļpolicijas, satiksmes drošības kontroles un konvoja struktūrvienībām, kas ikdienā nodrošina sabiedrisko kārtību un drošību, būs jau redzamas jaunā dizaina formastērpos.

Šie jaunie formastērpi ir mūsdienīgi, kvalitatīvi un vizuāli atšķirīgi, bet vienlaicīgi funkcionāli. Ņemot vērā, ka pilnīga formas tērpu nomaiņa jāīsteno līdz 2024. gada 1. jūlijam, turpmāk ikdienā redzēsim policistus gan jaunā dizaina, gan arī vecā dizaina formas tērpos.

Prioritāte apgādei ar jaunajiem formastērpiem bija tām Valsts policijas struktūrvienībām, kuru dienesta pienākumi saistīti ar sabiedriskās kārtības un drošības nodrošināšanu, ikdienā esot sabiedrības redzamībā. Līdz ar to no rītdienas, 1. augusta, kopumā 978 amatpersonas no patruļpolicijas, satiksmes drošības kontroles un konvoja struktūrvienībām visā Latvijā būs jau redzamas jaunajos formastērpos.

Jaunie formas tērpi ir mūsdienīgi, kvalitatīvi un vizuāli atšķirīgi no šobrīd esošajiem formas tērpiem. Būtiski uzsvērt, ka jaunais formas tērps ir arīdzan funkcionāls - ērts un atbilstošs dienesta uzdevumu pildīšanai Latvijai raksturīgajos klimatiskajos apstākļos, tostarp ilgstošam darbam lietū.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    sūds 31.07.2020, 17:16:38

    Ja vēl būtu pelnījuši.

  • -2
    Latvija pāri visām! 31.07.2020, 18:16:46

    Robas, ne formas.

  • -2
    Vilis Skuja IX 01.08.2020, 17:53:34

    Kruķis paliek kruķis,vienalga,kā apģērbts...

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: