Pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” informē, ka pirmdien, 27. aprīlī Sanitārās tīrīšanas iecirkņa Abonentu daļas norēķinu kase atsāks darbu klātienē.

Tomēr uzņēmums aicina iedzīvotājus valstī izsludinātās ārkārtas situācijas laikā izvērtēt nepieciešamību apmeklēt uzņēmumu klātienē un norēķinus par saņemtajiem pakalpojumiem veikt elektroniski.

Pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” informē, ka pirmdien, 27. aprīlī Sanitārās tīrīšanas iecirkņa Abonentu daļa atsāks pakalpojumu sniegšanu klātienē. Valstī izsludinātās ārkārtas situācijas laikā Abonentu daļā varēs veikt norēķinus par saņemtajiem sadzīves atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumiem un iegādāties marķētos maisus, tomēr citi ar atkritumu apsaimniekošanu saistītie jautājumi tāpat kā līdz šim tiks izskatīti un risināti attālināti.

Abonentu daļas pieņemšanas laiks no 27. aprīļa:
Pirmdienās: 8 - 12; 13 - 16;
Otrdienās: 8 - 12; 13 - 16;
Trešdienās: 8 - 12; 13 - 16;
Ceturtdienās: 8 - 12; 13 - 16;
Piektdienās: 8 - 12; 13 - 15.

Vēršam uzmanību, ka klientu apkalpošanas zālē vienlaikus varēs uzturēties ne vairāk kā 2 personas, kā arī būs jāievēro 2 metru distance starp personām, līdz ar to tas varētu radīt papildus neērtības.

Atgādinām, ka pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” marķētie maisi būs nopērkami ne tikai Abonentu daļā, bet arī šķiroto atkritumu savākšanas laukumos Jēkaba ielā 47 un Siguldas ielā 8a (katru dienu no plkst. 10:00 līdz 19:00, izņemot pirmdienas).

Sīkākā informācija par norēķinu iespējām :

Apmaksāta informācija.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: