Šodien plkst.18:00 Pārventas bibliotēkā notiks svinīgs pasākums, lai atzīmētu Ventspils Mūzikas vidusskolas atbalsta fonda dibināšanu.

  Atbalsta fonda dibināšana saistīta ar cēliem mērķiem, lai veicinātu mūzikas skolas radošās iespējas un audzēkņu māksliniecisko izaugsmi, veidojot jaunu atskaņotājmākslinieku paaudzi, kā arī lai pilnveidotu apmācības programmu. Pateicoties fonda piesaistītajiem līdzekļiem tiks sniegta iespēja organizēt dažādus koncertus, festivālus un konkursus, kā arī tiks atbalstīti audzēkņi, lai viņi varētu pilnveidoties meistarklasēs un apliecināt savu prasmi konkursos.

Ventspils Mūzikas skolas audzēkņu Vecāku komitejas priekšsēdētājs Gundars Kuklis atzīmē, ka mūzikas skola ir unikāla parādība Ventspils intelektuālajā vidē, daudzu gadu garumā kopjot un veidojot izpratni par skaisto un daiļo gan bērnos, gan pieaugušajos. Tādēļ Ventspils Mūzikas vidusskolas atbalsta fonds tiek dibināts ciešā līdzdalībā gan ar mūzikas skolas radošo kolektīvu un audzēkņu vecākiem, gan citiem atbalstītājiem, kuri ir ieinteresēti aktīvi piedalīties Ventspils kultūras un izglītības vides veidošanā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: