Ventspils pilsētas domes Dzimtsarakstu nodaļā martā reģistrēti 22 jaundzimušie, reģistrētas desmit laulības un sastādīts 61 miršanas reģistrs.

Martā reģistrēti 22 jaundzimušie, desmit zēni un 12 - meitenes. Desmit bērniem tika noteikta paternitāte. Pirmie bērni ģimenē ir desmit, otrie - astoņi, trešie - trīs un viens ir piektais. Viens no jaundzimušajiem dzimis Rīgā, bet pārējie Ventspilī. Ventspilī dzīvesvieta tika izvēlēta 17 jaundzimušajiem, Ventspils novadā dzīvesvieta deklarēta četriem jaundzimušajiem un vienam - Rīgā.

Martā reģistrētas desmit laulības, tās visas noslēgtas Dzimtsarakstu nodaļas Laulību zālē bez svinīgās ceremonijas rīkošanas. Trīs pāri bija tādi, kuros abi laulātie laulībā stājās pirmo reizi, divi pāri - kuros tikai viens no laulātajiem precējās pirmo reizi, bet pārējie laulībā stājās atkārtoti. Februārī jaunākie līgavainis un līgava bijuši attiecīgi 31 gada vecumā, bet vecākie - 70 un 63 gadu vecumā.

Martā reģistrēto mirušo skaits ir 61. Vecumā no 21 līdz 42 gadiem bija pieci no mirušajām personām, 51 līdz 60 gadiem bija astoņas personas, 18 personas vecumā no 61 līdz 80 gadiem; 22 - vecumā no 81 līdz 90 gadiem un astoņas - vecumā no 91 līdz 102 gadiem.

Ventspils pilsētas dzimtsarakstu nodaļā martā saņemti divi uzvārda maiņas iesniegumi. Uzvārda maiņas iemesls vienā gadījumā bija vēlme atgūt savu dzimto uzvārdu, un otrajā gadījumā uzvārds mainīts sakarā ar apgrūtinātu iekļaušanos sabiedrībā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: