Lai ierobežotu koronavīrusa COVID-19 izplatīšanos Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas Dzemdību nodaļā, no 13. marta, tiek pārtraukti pacientu apmeklējumi, kā arī nav atļauts dzemdībās piedalīties pavadošajām personām (tai skaitā dzemdētājas partnerim, dūlai, mātei, draudzenei u.c.).

Ierobežojumi pieņemti, lai aizsargātu māmiņu un jaundzimušo veselību un dzīvību, kā arī atbalstītu vispārējos sabiedrības epidemioloģiskās drošības mērus.

Informējam, ka sūtījumus pacientēm būs iespējams nodot, piezvanot pie Dzemdību nodaļas ieejas durvīm. Ierobežojumu laikā Dzemdību nodaļā atceltas arī lekcijas topošajiem vecākiem. Par tālāku rīcību lūgums sekot slimnīcas mājas lapā. Vairāk informācijas, zvanot pa tālruni 63624404.

Kā jau iepriekš tika ziņots, ka sakarā ar infekcijas kontroles pasākumiem, un Ministru kabineta 2020. gada 12. marta rīkojumu Nr. 103 “Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu”punktu Nr. 4.9, Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīcā Ventspilī un filiālē Talsos, tiek pārtraukta pacientu apmeklēšana sakarā ar karantītas ieviešanu. Slimnīcas pacientus, sākot no šodienas, 13. marta, vairs nebūs iespējams apmeklēt visās nodaļās, lai ierobežotu inficēšnos ar Covid-19 vīrusu. Aizliegums apmeklēt slimnīcas pacientus tiks atcelts brīdī, kad normalizēsies situācija valstī.

Apmaksāta informācija.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -1
    Pipars 16.03.2020, 10:55:45

    Cienītā VB,vai visparējās krīzes un ārkartas stāvokļa apstākļos jums kauns nav?
    Kā var ņemt naudu par šadas informācijas publicēšanu,?

    ----------
    Aizliegums apmeklēt slimnīcas pacientus tiks atcelts brīdī, kad normalizēsies situācija valstī.

    Apmaksāta informācija."

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: