Šajā gadā strauji turpinās vērienīgā vecpilsētas projekta Infrastruktūras izveide komercdarbības attīstībai Pils ielā, Ventspilī īstenošana, atjaunojot un pārbūvējot divas ēkas Pils ielā 45 un 47. Tajās tiks izveidoti mūsdienīgi biroji informācijas un komunikācijas tehnoloģiju uzņēmumam.

Janvārim noslēdzoties, ir īstenoti dažādi ēku rekonstrukcijas un pārbūves darbi, piemēram, jumta seguma montāža, fasādes nosiltināšana, logu montāža, ir izbūvētas starpsienas, pieslēgta centralizētā apkure, izbūvēti griestu karkasi, veikti dažādi betonēšanas darbi, kā arī gandrīz pabeigta objekta labiekārtošana.

Šonedēļ tiks uzsākts darbs pie iekštelpu apdares izbūves.

Pils ielas projekta realizāciju un būvniecības darbus veic SIA Pilsbūve, projektā paredzot galvenokārt divu avārijas stāvoklī esošu ēku pārbūvi. Projektā plānota iekšējo un ārējo komunikāciju izbūve, kā arī teritorijas labiekārtošana Pils ielā 45, izbūvējot automašīnu stāvvietas un gājēju ietves, izvietojot jaunus atpūtas soliņus un velosipēdu novietnes. Tiks iekopti arī apstādījumi un veikti citi apzaļumošanas darbi.

Abas ēkas nākotnē nodrošinās daudzfunkcionālu biroju telpu funkcijas, tās nomās Latvijas informācijas tehnoloģiju uzņēmums TestDevLab, radot 37 jaunas darba vietas. Šo ēku renovācija ir viens no vērienīgākajām Ventspils Vecpilsētas sakārtošanas projektiem.

Objekta darbu pasūtītājs ir Ventspils pašvaldības iestāde Komunālā pārvalde. Vecpilsētas ēku pārbūve un teritorijas labiekārtojums tiek veikts ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansējumu, projekta nr. 5.6.2.0/18/I/006.

Ēku Pils ielā 45 un 47 fasādes vizualizācija.

Jauno biroja telpu iekārtojums būs moderns un ērts ikdienas darbam.

Par gaumīgiem akcentiem kalpos dažādi dizaina elementi.

Apmaksāta informācija.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: