Piektdien plkst. 10 Super FM (94,5 FM) saviem klausītājiem piedāvās iknedēļas radioraidījumu, kas tapis sadarbībā ar Ventspils pilsētas pašvaldību.

Lai pastāstītu par Ventspils poliklīnikas aktualitātēm, studijā viesojās Ventspils poliklīnikas valdes priekšsēdētāja Dace Sormule un direktore saimnieciskajā darbā Anna Savčuka.

Raidījumā būs iespēja dzirdēt par jauno speciālistu piesaisti, rindām uz izmeklējumiem, par to kādus izmeklējumus Ventspils poliklīnika saviem pacientiem piedāvā un citām poliklīnikas aktualitātēm.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Kriska 06.02.2020, 17:03:50

    Mums vajag kvalitatīvu pieeju pie specialistiem. Ko dod izmeklējums, ja nav kas pastāsta par rezultātiem un nevar apspriesties par ārstēšanu. Un ja tiek pie ārsta , ko dod 10 minutes pieņemšanā? 5 minutes ārsts raksta papīrus, paliek 5 min sarunām.

  • 0
    Arnis Junge 07.02.2020, 13:28:46

    Kriska - un tagad paskaties uz situāciju valstī kopā? Es saprotu, ka iespējams neesi sen bijusi ārpus Ventspils, jo problēmas, kuras tirzā komentāros ir tikai par un ap Ventspili. Bet es ieteiktu profilaktiskos nolūkos tomēr izbraukt ārpus pilsētas, un tad redzēsi, ka tāda situācija ir visā valstī. Tā nav vienas pašvaldības risināma problēma (vienalga vai Kuldīgas, vai Tukuma, vai Ventspils) - tā ir valsts mēroga problēma. Bet kamēr Rīgā esošie domās par to, kā piepildīt savas kabatas un "attīstīt" lielpilsētu, tikmēr mēs te novados varēs kūkot. Manā skatījumā tā nav vērtējama kā tikai un vienīgi pašvaldības problēma.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: