Pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" februāra sākumā staltbriežu un dambriežu ganāmpulku piedāvās iegādāties kopā ar vairākiem nekustamajiem īpašumiem.

"Ventspils labiekārtošanas kombināts" kā lietu kopību ar 126 071 eiro sākumcenu piedāvās iegādāties staltbriežu un dambriežu ganāmpulku, kuru veido 36 dzīvnieki, kā arī nekustamo īpašumu Talsu ielā 240, kas sastāv no četrām būvēm: sargu mājiņas, siena šķūņa, sakņu pagraba un skatu torņa. Izsole notiks ar augšupejošu soli.

Lietu kopības izsole plānota 2020. gada 7. februārī plkst.14 "Ventspils labiekārtošanas kombinātā". Pretendenti izsolei var pieteikties līdz 2020. gada 7. februāra plkst.12.

Jau iepriekš "Ventspils labiekārtošanas kombināts" piedāvāja izsolē iegādāties staltbriežu un dambriežu ganāmpulku, bet nesekmīgi. Tostarp pirmajā izsolē, kas notika 23. septembrī, staltbriežu un dambriežu ganāmpulka sākumcena bija noteikta 11 750 eiro, bet otrajā izsolē, kas bija plānota 28. oktobrī, taču tik atcelta, ganāmpulka sākumcena bija noteikta 9160 eiro apmērā.

"Ventspils labiekārtošanas kombināta" izpilddirektors Raitis Veidemanis iepriekš skaidroja, ka uzņēmums vēlas izsolīt dzīvniekus, jo paredzēts pārtraukt struktūrvienības - Ventspils briežu dārzs - darbību.

Savulaik Ventspils briežu dārzs tika izveidots ar nolūku veicināt ģimeņu aktīvās atpūtas iespējas un izglītošanu, sniedzot iedzīvotājiem zooloģiska un ekoloģiska rakstura zināšanas par Latvijas faunas dzīvniekiem un dabas vidi. Ventspils briežu dārzs, kura platība ir 32 hektāri, darbojas kopš 2006. gada.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -6
    FerdinanTs. 26.12.2019, 10:55:35

    Te forumā cilvēks interesējās,kur var nopirkt meža gaļu.
    Lūk,laba izdevība.Ja liekas par daudz,var samesties vairāki kopā un pa visiem nosolīt.
    Pie tam varētu atšaušanu uzrīkot kā šovu,tirgojot biļetes skatītājiem.

  • -5
    .Barons.. 26.12.2019, 11:19:09

    Le pārdot pa vienam.
    Es būt labprāt kād nojaktet.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: