Sporta skolas Spars peldētāji piedalījušies plašās starptautiskās sacensībās Slovākijas pilsētā Košicē, izcīnot tajās piecas medaļas, no kurām divas – zelta.

Sacensībās 50 metru peldbaseinā Ludovit Kukorelli piedalījās 1700 peldētāju no Slovākijas, Čehijas, Ukrainas, Polijas, Gruzijas un Latvijas. Sparu pārstāvēja seši treneru Sergeja Iļjina un Pāvela Vilcāna audzēkņi, turklāt, kā ierasts, Vilcāns arī pats startēja sacensībās.

Tieši ventspilnieku spēlējošais treneris Vilcāns tika pie bagātākās medaļu ražas. Viņš kļuva par uzvarētāju 50 un 100 m peldējumā uz muguras, kā arī izcīnīja bronzu 50 metros tauriņstilā. Trešo vietu Košicē izcīnīja arī Andrejs Talerčiks (50 m brīvajā stilā) un Valērija Kiriša (50 m brasā), Rinats Mavļudovs bija piektais 100 metros tauriņstilā, bet tūlīt aiz viņa izšķirošajā peldējumā finišēja Pāvels Davidovs. Vēl Viktoram Gurjanovam desmitā vieta 50 metros brasā, bet Artūrs Kiriša ieņēma15. vietu 50 metros brīvajā stilā.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    SkolaSpars 02.01.2020, 12:48:12

    Labdien! Lūdzam sazināties ar Sporta skolas "Spars" administrāciju skolas direktori Solvitu Pleinicu, lai pārrunātu situāciju par konkrētiem gadījumiem. Citādi situāciju nevaram atrisināt, ja nezinām konkrētus faktus un notikumus. Zvaniet pa tālruni 63622732, kā arī variet izmantot elektronisko žurnālu eklase.lv, vai rakstiet uz epastu solvita.pleinica@ventspils.lv, kā arī variet ierasties personīgi Olimpiskā centra "Ventspils" Basketbola hallē 110.kabinetā katru darba dienu no plkst. 8:00 - 17:00 (vēlams iepriekš vienoties par tikšanās laiku).

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: