Arī Ventspilī bāzētais uzņēmuma TestDevLab izsludinājis pieteikšanos konkursam, kura mērķis ir noskaidrot Latvijas labāko programmatūras testētāju.

Testers Challenge 2019 sastāv no vairākiem posmiem (pirmais startēs 17. oktobrī), un visa mēneša garumā dalībnieki, atbildot uz āķīgiem IT jautājumiem, cīnīsies par labākā testētāja titulu un varēs laimēt iespaidīgas balvas.

«Mēs saviem klientiem piedāvājam testēšanas pakalpojumus un produktus ar augstu pievienoto vērtību, un tie ļoti novērtē mūsu darbu, tāpēc visu laiku meklējam labus programmatūras testētājus. Šovasar Ventspilī, Daugavpilī un Rīgā, kur atrodas mūsu biroji, rīkojām TestDevLab vasaras skolu, kurā pāris nedēļu laikā pasniedzām programmatūras testēšanas pamatus. Kursus izgāja vairāki desmiti interesentu un trešdaļa no absolventiem kļuva par praktikantiem, lai reālā darba vidē turpinātu pilnveidot savas zināšanas,» stāsta TestDevLab līdzdibinātājs Ervins Grīnfelds.

Lai iepazītos ar pārbaudījuma nosacījumiem un iesaistītos cīņā par labākā Latvijas testētāja titulu, jāapmeklē Testers Challenge 2019 mājaslapu.

TestDevLab filiālēs, tajā skaitā arī Ventspilī, nodarbināti vairāk nekā 150 testēšanas inženieri, bet uzņēmums ne tikai piedāvā testēšanas pakalpojumus, bet arī izstrādā savus programmatūras testēšanas produktus. Industrijas vadošais medijs Test Magazine 2018. gadā TestDevLab iekļāva pasaules 20 vadošo programmatūras testēšanas uzņēmumu sarakstā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: