Ventspils pilsētas dome pašvaldības iestādes ''Ventspils pilsētas Sociālais dienests'' vadītāja amatā iecēla Unu Lapskalnu.

Una Lapskalna 2015. gadā Liepājas Universitātē ieguvusi profesionālo maģistra grādu vadības zinībās sabiedrības vadībā un 2012. gadā ieguvusi sociālā darba un sociālās pedagoģijas augstskolas ''Attīstība'' profesionālā bakalaura grādu sociālajā darbā un sociālā darbinieka kvalifikāciju. Unai Lapskalnai ir vairāk nekā astoņu gadu darba pieredze sociālajā jomā. Una Lapskalna kā pašvaldības iestādes ''Ventspils pilsētas Sociālais dienests'' vadītāja amata pienākumu izpildītāja strādā jau kopš 3. jūnija.

Lai nodrošinātu nepārtrauktu Sociālā dienesta darbību, saskaņā ar likuma ''Par pašvaldībām'' 21. panta pirmās daļas 9. punktā noteikto kārtību nolemts Unu Lapskalnu apstiprināt Ventspils Sociālā dienesta vadītājas amatā uz nenoteiktu laiku.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -1
    B. Jurševics 27.09.2019, 18:10:08

    Viennozīmīgi vēlu veiksmi jaunajai Sociālā dienesta vadītājai un vienlaikus novēlu vairāk uzmanības veltīt praktiski iespējamajai palīdzībai sociāli mazaizsargātajām cilvēku grupām, neaprobežojoties tikai ar pabalstu sadali. Lai pietiek spēka, apņemības un drosmes panākt, lai Ventspils Latvijā sociālās palīdzī as jomā turas līderos. Ceru arī uz domu apmaiņu un lietišķu sadarbību.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: