Sākot ar 7. oktobri Sociālajā dienestā norisināsies septiņu nodarbību cikls ''Saliec puzli!'', kas paredzēts vecākiem, kuri ikdienā saskaras ar dažādiem izaicinājumiem un grūtībām bērnu audzināšanā.

Atbalsta grupa ''Saliec puzli!'' izveidota ar mērķi sniegt atbalstu vecākiem, kuriem radušas grūtības bērnu audzināšanā un par mērķauditoriju ir izraudzīta Sociālā dienesta redzeslokā esošie klienti.

Atbalsta grupas nodarbībās būs arī neliels teorētisks ieskats dažādās tēmās: emocijas, disciplinēšana, temperaments u.c., kas dotu iespēju vecākiem izzināt sevi un savu bērnu. ''Saliec puzli!'' dod iespēju vecākiem pilnveidot savas zināšanas grupā, dalīties ar savām idejām un pieredzi ar citiem dalībniekiem un saprast, ka neesi viens grūtībās. Katra nodarbība ir kā puzles gabaliņš, kas noslēgumā veido vecākiem vienotu izpratni par attiecībām ar bērnu.

Atbalsta grupas notiks bezmaksas, vienu reizi nedēļā, pirmdienās no plkst. 16-18, Raiņa ielā 10. Grupas lielums tiek paredzēts līdz 12 personām un nodarbības vadīs sociālās darbinieces - Līga Priedoliņa un Aļesja Caune.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    ttt 04.10.2019, 10:21:48

    vai ir japiesakas , vai var nakt uzreiz?

  • 0
    Ventspils Sociālais dienests 04.10.2019, 13:24:48

    Ventspils pilsētas Sociālais dienests informē, lai pieteiktos grupu nodarbībām pirms tam ir nepieciešams pieteikties zvanot pa tālr. 63601210 vai rakstot uz e-pastu — socdienests@ventspils.lv.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: