Pavisam nesen pašvaldības SIA ''Ventspils labiekārtošanas kombināts'' šķiroto atkritumu savākšanas laukumos izveidoja pirmos Grāmatu apmaiņas punktus, kuri ieguva negaidīti lielu atsaucību no iedzīvotāju puses. Lai grāmatām dotu iespēju ceļot pie jauniem lasītājiem, ir izveidots Grāmatu apmaiņas punkts – Ventspils autoostā.

Ventspilnieku atsaucības pamudināti, pašvaldības SIA ''Ventspils labiekārtošanas kombināts'' sadarbībā ar pašvaldības SIA ''Ventspils reiss'' izveidojis jaunu Grāmatu apmaiņas punktu Kuldīgas ielā 5 – Ventspils autoostā, kur grāmatas būs arī labs laika kavēklis, gaidot savu reisu.

Ikviens tiek aicināts izvērtēt mājās esošo grāmatu krājumus, jau nevajadzīgajām grāmatām ļaujot ceļot pie jauniem lasītājiem – nogādājot tās kādā no Grāmatu apmaiņas punktiem. Uz Grāmatu apmaiņas punktiem var nest arī žurnālus un citus preses izdevumus.

Lietošanas noteikumi paliek nemainīgi – katrs interesents var ielikt skapī sev vairs nevajadzīgu lasāmvielu un paņemt lasīšanai kādu no citu atnestajām.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -3
    Barons.. 03.09.2019, 11:47:38

    To ir vien fein liet.Būs apskatit sav Bibliotēk iekš muiž.Var būt,ka varet ko nebūt aizvest un atstāt.Ir grāmat pa Latvisk un pa Vācisk,le zinat.

  • 0
    Eclipse_Cross 12.09.2019, 14:54:24

    Super, tieši drīz plānoju pārskatīt savu grāmatu plauktu un atbrīvoties no 5x pārlasītajām grāmatām.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: