Ar svinīgu pasākumu Centra sākumskolas sētā noslēdzās nodibinājuma Iespējamā misija vasaras skola “Grandiozā ekspedīcija”.

Noslēguma pasākumā, līdzās nometnes dalībnieku ģimenēm un draugiem, viesojās arī pilsētas domes priekšsēdētāja 1. vietnieks infrastruktūras jautājumos Jānis Vītoliņš, Izglītības pārvaldes vadītāja Ineta Tamane, Centra sākumskolas direktores p. i. Liāna Biezbārde un nodibinājuma Iespējamā misija direktors Kārlis Kravis.

Pasākums tika atklāts ar karoga pacelšanu un svinīgajām uzrunām, pēc kurām nometnes komandu pārstāvji tika aicināti saņemt “zināšanu kapsulas”. Visbeidzot nometnes dalībnieki kopā ar ģimenēm un draugiem devās skolas telpās atskatīties uz deviņu dienu laikā padarīto un piedzīvoto.

Nometne “Grandiozā ekspedīcija” jau piekto gadu norisinājās tieši Ventspilī, un tajā bija aicināti piedalīties Ventspils pilsētas un novada skolu 5. līdz 8. klašu skolēni. Nodarbības Centra sākumskolā vadīja Iespējamās misijas skolotāji, kuri bija sabraukuši Ventspilī no visas Latvijas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: