Sadarbojoties Tūrisma informācijas centram (TIC) un Ventspils mākslas skolai, tapusi bērnu krāsojamo lapu sērija, kurā attēloti pilsētas atpazīstamākie tūrisma objekti un apskates vietas.

Krāsojamās lapas izplatīšanai tiks piedāvātas visiem ar tūrismu saistītajiem uzņēmumiem, lai veicinātu pilsētas atpazīstamo vietu popularizēšanu un bērniem ar jautriem zīmējumiem radītu priekšstatu, ko pilsētā iespējams apskatīt.

Domājot par pilsētas tūrisma objektu atpazīstamības veicināšanu, TIC radās ideja, ka bērni, krāsojot attēlus, kuros redzamas Ventspilī atpazīstamas vietas, iepazītu pilsētu tuvāk un kopā ar vecākiem vēlāk arī dotos apskatē. Pēc TIC lūguma, Mākslas skolas 5. kursa audzēkņi, datorgrafikas kompozīcijas nodarbībās, kuras vada pasniedzēja Anda Kaņepe, izveidoja krāsojamas lapas bērniem, kuras turpmāk kalpos kā viens no laika pavadīšanas veidiem.

Rezultātā tapusi skaista zīmējumu sērija, kurā atpazīstamas dažādas vietas pilsētā – Livonijas Ordeņa pils, Piejūras brīvdabas muzeja vēja dzirnavas, Dienvidu mols, pludmale, gotiņas, ziedu skulptūras, kuģītis Hercogs Jēkabs, Renķa dārza vides objekti, Mazbānītis u.c.

Kā pateicību par Mākslas skolas audzēkņu darbu, katrs projektā iesaistītais dalībnieks saņēma ieejas ielūguma karti uz Pludmales akvaparku.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: