Pagājušās nedēļas nogalē Valsts policija Kurzemes reģiona amatpersonas strādāja pastiprināti, rīkojot profilaktiskos pasākumus ceļu satiksmē.

Reida laikā uzmanība tika pievērsta drošības jostu lietošanai, transportlīdzekļa vadīšanai, atrodoties alkoholisko dzērienu ietekmē, ātruma pārsniegšanai un citiem pārkāpumiem.

Kopumā visā Kurzemes reģionā tika pārbaudīti 1 563 transportlīdzekļi un noformēti 180 administratīvo pārkāpumu protokoli par dažādiem pārkāpumiem – atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu, par transportlīdzekļa vadīšanu, atrodoties alkoholisko dzērienu ietekmē, par tāda transportlīdzekļa izmantošanu ceļu satiksmē, kuram noteiktajā termiņā nav veikta valsts tehniskā apskate. Tāpat protokoli noformēti par mobilo telefonu lietošanu, par drošības jostu nelietošanu, par to, ka nav redzama numura zīme, kā arī citiem pārkāpumiem.

Ventspils iecirkņa apkalpojamā teritorijā noformēti četri administratīvo pārkāpumu protokoli par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu un pa vienam protokolam par braukšanu bez tiesībām un mobilā telefona lietošanu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: