Sestdien notiks bezmaksas sagatavošanas kursi tiem, kas nākamajā mācību gadā vēlas iestāties Ventspils Mūzikas vidusskolā.

Kursi sāksies plkst.11. Sagatavošanas nodarbības Ventspils Mūzikas vidusskolā notiks katrā specialitātē atsevišķi, kā arī solfedžo un klavierspēlē. Nākamās nodarbības plānotas26. februārī, 26. martā, 30. aprīlī un 28. maijā. Plašāk ar nodarbību sarakstu var iepazīties Ventspils Mūzikas vidusskolas mājas lapā www.vmv.ventspils.lv.

Jaunajā mācību gadā audzēkņus plānots uzņemt deviņās specialitātēs: taustiņinstrumentu spēle, stīgu instrumentu spēle, pūšaminstrumentu spēle, sitaminstrumentu spēle, diriģēšana, vokālā mūzika, mūzikas vēsture un teorija, kā arī džeza mūzika.

Kā jaunums būs izglītības programma Elektroniskā mūzika un skaņu režija, ko Ventspils Mūzikas vidusskolā plānots ieviest ar 2011./2012.mācību gadu. Vienlaicīgi arī JVLMA, uzsākot jauno akadēmisko gadu, tiks izveidota jauna Skaņu režijas katedra. To absolvējot studenti varēs iegūtprofesionālā bakalaura grādu mūzikā un skaņu režisora 5. līmeņa profesionālo kvalifikāciju.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: