Decembrī ūdens skaitītāju rādījumu paziņošanas periods iekrīt svētku laikā, tādēļ pašvaldības SIA ŪDEKA jo īpaši atgādina, ka Ventspils daudzdzīvokļu māju iedzīvotājiem no 25. līdz 28. decembrim ir jāatceras paziņot savu aukstā un karstā ūdens patēriņa skaitītāju rādījumus.

To iespējams izdarīt divos veidos – elektroniski Klientu portālā www.klientiem.udeka.lv (klientiem, kuri reģistrējušies portālā) vai ierakstot rādījumus iepriekšējā mēnesī saņemtā pašvaldības SIA ŪDEKA rēķina pasaknītī un iemetot to mājas pārvaldnieka norādītajā pastkastītē.

Klientu pieņemšana svētku laikā notiks šādos laikos:

 

Talsu ielā 65

Pils ielā 12

Pirmdiena, 24. decembris

Brīvs

Brīvs

Otrdiena, 25. decembris

Brīvs

Brīvs

Trešdiena, 26. decembris

Brīvs

Brīvs

Ceturtdiena, 27. decembris

13.00–19.00

14.00-19.00

Piektdiena, 28. decembris

8.00–13.00

8.00–12.00 un

13.00–15.00

Pirmdiena, 31. decembris

Brīvs

Brīvs

Otrdiena, 1. janvāris

Brīvs

Brīvs

Pašvaldības SIA ŪDEKA ventspilniekiem Ziemassvētkos novēl mieru sirdīs un mājās, sirsnīgi pavadītu un jauku kopā būšanas laiku!

Apmaksāta informācija.

Lasi vēl

Komentāri (8)

  • 0
    Rasma 20.12.2018, 11:36:14

    Vai nav stulbums ar to rādītāju lasīšanu. Pat svētkos nav miera, liekas, ka dzīve sastāv no dažādu komunālo rēķinu, katru savā laikā, lasīšanu un maksāšanu. Mūsdienās, kad attīstītas tehnoloģijas, ar šādām lietām vispār nevajadzētu krāmēties. Mazohistu paaudze, sarežģījam sev dzīvi, kā vien iespējams.

  • -1
    Pašvaldības SIA "ŪDEKA" 20.12.2018, 18:24:10

    Atgādinām, ka daudzdzīvokļu māju iedzīvotāji jebkurā brīdī var lemt par mūsdienīgāku risinājumu - attālināmi nolasāmo skaitītāju sistēmas ieviešanu savā mājā. Ja mājā ierīkota šī sistēma, tad noteiktā datumā un laikā vienlaicīgi tiek fiksēti visu mājas patēriņa skaitītāju rādījumi, uz kuru pamata ŪDEKA izraksta rēķinus, un pašiem iedzīvotājiem manuāli nekas nav jānolasa un jāpaziņo.

  • 0
    Mortīcija 20.12.2018, 19:11:41

    Bet vai par PRIEKŠAPMAKSAS ūdensskaitītājiem nekas nav dzirdēts?
    Būtu tikai loģiski,ja attālinātās nolasīšanas vietā ieviestu priekšapmaksu!

  • 0
    Mortīcija 20.12.2018, 19:14:08

    http://www.laisongroup.com/products/water/smart/

  • 0
    Pašvaldības SIA "ŪDEKA" 21.12.2018, 09:43:43

    Dzīvokļos esošie ūdens patēriņa skaitītāji ir katra dzīvokļa īpašnieka īpašums, līdz ar to dzīvokļu īpašnieki ir tiesīgi izvēlēties sev vispiemērotākā veida individuālos skaitītājus, t.sk. Jūsu minētos skaitītājus ar iespēju noteikt ūdens patēriņa limitu saskaņā ar veikto priekšapmaksu. Šis jautājums ir jāizskata mājas kopsapulcē, pašvaldības SIA „ŪDEKA” šo izvēli ietekmēt nevar.

    Uzņēmuma rīcībā nav informācijas par šāda veida skaitītāju piedāvājumu Latvijas tirgū, taču, ja dzīvokļu īpašnieki ir atraduši šāda veida skaitītāju piegādātāju un nolēmuši PAR to uzstādīšanu savā mājā, pašvaldības SIA „ŪDEKA” šādam lēmumam neiebildīs, ja vien sistēmas nodrošināšanai nepieciešamo norēķinu kārtību būs iespējams pielāgot spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem, respektīvi, jebkurā gadījumā, ieviešot šādu skaitītāju sistēmu, norēķinos būs jāņem vērā mājas kopējā patēriņa skaitītāja rādījums un starpības, ja tādas tomēr radīsies, jāsadala starp mājas īpašniekiem (dzīvokļu īpašniekiem).

  • -1
    Aivars L.S. Jobensrots 21.12.2018, 14:42:58

    Skaidri jāsmejas,kādas gan patēriņa starpības varētu rasties,ja visiem būtu priekšapmaksas skaitītāji?
    Tas tak tāpat,kā ar telefona priekšapmaksas kartēm - esi iemaksājis naudiņu - ūdentiņš no krāna tek,nauda uz kartes izbeigusies - arī no krāna ne pilītes,vārsts noslēdzies.
    Protams,tādas sistēmas ieviešanai arī vajag zināmus līdzekļus.

  • 0
    Aivars L.S. Jobensrots 21.12.2018, 14:46:00

    http://lv.sugaprocess.com/water-meter/prepaid-water-meters/

  • -2
    laimonis_laimigais 21.12.2018, 19:00:51

    Latvijā normatīvie akti nosaka, ka galvenais ir mājas kopējais skaitītājs, līdz ar to, ja arī tādus priekšapmaksas skaitītājus uzstāda dzīvokļos, vienalga to visu patēriņam ir jāsakrīt ar kopējo mājas patēriņu, ko uzrāda kopējais skaitītājs. Taču var būt dažādi gadījumi-plīsumi, noplūdes u.c gadījumi, kad starpības vienalga var rasties. Tā kā Ūdeka neko muļķīgu nesaka.

    Otra lieta-es veljoprojam cītīgi cenšos kaimiņus pārliecināt par attālināto sistēmu, bet pagaidām bezcerīgi. Vecajai paaudzei nevar iestādtīt, ka jāiet laikam līdzi, kur nu vēl runāt par priekšapmaksas sistēmu...

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: