Ventspils Invalīdu biedrība turpina rūpēties un nostiprināt biedru intereses veselības veicināšanā, divas reizes nedēļā organizējot regulāras treniņu nodarbības Olimpiskā centra Ventspils basketbola hallē un peldbaseinā, bet decembrī tiks rīkoti sporta svētki.

Nodarbībās un sporta svētkos aicināti piedalīties Ventspils Invalīdu biedrības biedri, seniori un Atbalsta centra ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām Cimdiņš audzēkņi. 6. decembrī dalībnieki sanāks kopā sporta svētkos Olimpiskā centra Ventspils vieglatlētikas manēžā. Plānots, ka tajos piedalīsies ap 55 dalībnieku.

Projekta dalībnieki turpina izrādīt lielu interesi veselības un fizisko aktivitāšu nostiprināšanā, kas dod jaunas zināšanas, enerģiju, dzīvesprieku un kopā būšanu. Dalībnieki nodarbībās izmanto dažādu sporta inventāru, ar vingrinājumiem pilnveido vispārējo fizisko sagatavotību, kā arī apgūst sporta veidu elementus. Papildināsim sacensības ar dambretes spēli.

Pasākums tiek organizēts ar ES projekta Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanas un slimību profilaksei Ventspilī atbalstu. Projekts turpināsies līdz 2019. gada beigām.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Jaaa 06.12.2018, 22:49:48

    Paldies organizatoriem par brīnišķīgi veikto pasākumu!!!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: