Pacientu ombuds sadarbībā ar Ziemeļkurzemes reģionālo slimnīcu aicina studentus un citus interesentus brīvprātīgi iesaistīties pacientu aptaujas organizēšanā.

 Pacientu aptauja Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā – gan Ventspilī, gan Talsu filiālē – tiks uzsākta jau šomēnes, lai novērtētu pacientu apmierinātību ar slimnīcas sniegtajiem pakalpojumiem un informētību par savām pacienta tiesībām.

Pirms aptaujas uzsākšanas dalībniekiem tiks piedāvātas apmācības. Brīvprātīgo dalībnieku uzdevums būs konkrētās dienās un laikos ārstniecības iestādē anketēt slimnīcas pacientus, kā arī atbildēt uz jautājumiem, kas saistīti ar Pacientu ombuda darba specifiku.

Dalība aptaujā garantē jaunas zināšanas par veselības aprūpi Latvijā, kā arī sniegs lielisku pieredzi darbā ar cilvēkiem, uzlabojot komunikācijas un prezentēšanas prasmes. Visi aptaujas veicēji saņems apliecību par dalību šajā projektā.

Interesenti aicināti pieteikties līdz š.g. 26. janvārim, rakstot uz e-pastu ombuds@pacientuombuds.lv. Lūgums pievienot savu CV.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: