Laivu nolaišanas vietā - Ventā, Ābolu ielas galā ir uzstādīta ceļa zīme Nr.523 “Stāvēšanas aizlieguma zona”. Turpmāk laivu nolaišanas vietā ir aizliegts novietot transportlīdzekļus stāvēšanai.

Šāda zīme tika uzstādīta, ņemot vērā laivinieku ierosinājumus. Neraugoties uz rudenīgajiem laika apstākļiem, Venta ir ļoti iecienīta makšķernieku vieta, tomēr kāds nesens atgadījums makšķerētāju entuziastiem ir sagādājis nepatīkamu situāciju. Kāds makšķernieks krastā nolaidis laivu un savu transportlīdzekli turpat arī atstājis, necienot pārējos makšķerniekus, kuriem vairs nebija iespējams piebraukt pie krasta, lai nolaistu savas laivas.

Tāpēc turpmāk, makšķernieki, kuri pēc laivas ielaišanas ūdenī, atstās savu transportlīdzekli turpat pie krasta, neļaujot citiem makšķerniekiem ielaist laivu ūdenī, tiks sodīti atbilstoši Ceļu satiksmes noteikumiem.

Lasi vēl

Komentāri (5)

  • 0
    Johny Bannis 26.10.2018, 18:19:27

    VAI TAD CILVĒKI, KURIEM VAR PIEDERĒT LAIVA, VAR BŪT ARĪ STULBI?

  • -4
    krustmateflorence 28.10.2018, 11:34:25

    kārtējais nenormālais likums -atkal izcepts.
    nenormālības kalna gals... .

  • -1
    yolo 28.10.2018, 14:46:31

    jā, zīme stāvēt aizliegts, ir pilnīgs absurds

    p.s. vēl joprojām gaidu piedāvājumu tikties ar tavu priekšnieci, lai pārrunātu manu iespējamo pievienošanos jūsu, murgu rakstītāju, svētmocekļa slavinātāju troļļu armijai

  • -2
    krustmateflorence 28.10.2018, 16:12:34

    Sen bija laiks iekārtot un sakārtot šo vietu.
    Vasarā varēja tur darboties izbraukuma bufete,ar saldējumu un atspirdzinošiem dzērieniem,un normālu tualeti .
    Tur ir vieta pasakaini skaista,bet mums laikam nav tādu iespēju ,lai tur būtu patīkami atpūsties -gan vietējiem iedzīvotājiem,gan mūsu ciemiņiem.
    šodien pati biju aizbraukusi apskatīt šo vietu,brīnišķīga vieta ,bet nav pilnībā labiekārtota ,valda nesakoptība , visur pamanīju atkritumus ,arī lielais galds ar solu iestidzis pašā krastmalā ,atkritumu urna ūdenī.
    Vieta redzams pamazām atkal aizaug ar krūmiem un zāli,šeit būtu lieliska vieta kur vasarā pie upes svinēt Līgo, arī par bērniem nav padomāts.
    Tad nu gudrās galvas lai domā,lai nākam vasaru te būtu patīkami ikvienam šeit pie Ventas krasta atbraukt.

  • 0
    Arnis Junge 29.10.2018, 09:01:26

    Pareizi vien ir - mēs toč uztrāpījās tajā reizē (a mož tā bija jau cita reize), kad nekaunīgs laivnieks nolaidis laivu un aidaaa - tajā iekšā, a autiņš stāv. Mēs gan brauc tikai paskatīt to viet nevis laist iekšā sav braucamo, bet ar galvu tak jādomā visiem. Nez - man jau liekas, ka tai zīmei tur vajadzēja būt jau senāk.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: