Piektdien Ventspils Augstskolā (VeA) darba vizītē ieradīsies LR Ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens.

LR Ekonomikas ministrs vizītes laikā tiksies ar VeA vadību un studējošajiem, lai pārrunātu aktuālās darba tirgus prognozes, augstskolas sadarbību ar start-up jeb jaunuzņēmumiem, kā arī IT izglītības jautājumus.

Vizītes noslēgumā viesi apmeklēs VeA fizikas un elektronikas laboratorijas, kā arī viesosies VeA Viedo tehnoloģiju pētniecības centrā.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    Frīdis 23.09.2018, 22:36:03

    Blēdis ne ministrs ! Šīs valdības laikā valsts ārējais parāds ir pieaudzis piecas reizes. Un ir ļoooooti mīlēti vadošo partiju sponsori, jeb kukuļdevērji . Par OIK vien tauta gadā pārmaksājusi uz 300 milj. eiro par dubultu elektrības cenu ! Un tas visss tikai dažu privātpersonu , sponsoru interesēs . Kur nu vēl visas citas sponsorētās darbības, Bet 70% tautas dzīvo pilnībā nabadzībā. Bet valsts ekonomiskās problēmas EM risina tikai ar nemitīgu nodokļu celšanu un jaunu izgudrošanu. Tas vis arī netraucē ZZS ar Auguli uzcept jaunu kampēj elektro projektu par 500milj. eiro no nodokļu maksātāju naudas. Tautas intereses šajai V un ZZS ir pilnīgi svešas ! Uz kādu tautas atsaucību vēlēšanās cer šis Ašaradens !!!!

  • -1
    sūds 26.09.2018, 15:50:04

    Ministrs mums blēdis,
    Tam sejā lasāms mēris.

  • 0
    еs 28.09.2018, 21:47:46

    Kur fotogrāfijas?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: