Piektdien, 21.septembrī, kad pilsētā norisināsies Olimpiskā diena, Ventspils 1. pamatskola dienu sāks svinīgā gaisotnē – plkst. 11 atklās labiekārtoto skolas teritoriju.

Ventspils 1. pamatskolas teritorijas labiekārtošanas būvdarbi aizsākās jau 2016.gadā, kad tika realizēta 1. būvdarbu kārta. Toreiz tika labiekārtots skolas priekšlaukums. Šogad, 2018. gada vasarā, pabeidza 2. un 3.būvdarbu kārtu.

Šogad būvniecības darbi notika skolas pagalmā, kurā izbūvēja bruģakmens gājēju celiņus, tos apgaismojot, uzstādīja soliņus un papildus velosipēdu turētājus, kā arī izbūvēja žogu un vārtus. Lai skolēni starpbrīžos varētu atpūsties un sporta stundās sportot svaigā gaisā, tika ierīkota sporta zona ar strītbola laukumu, diviem skrejceļiem, tāllēkšanas sektoru, kā arī vingrošanas-rotaļu iekārtu.

Lai tiktu realizēti iepriekšminētie būvdarbi, Ventspils pilsētas pašvaldība šogad ieguldījusi teju 409 000 eiro, savukārt kopumā no 2016.gada Ventspils 1.pamatskolas teritorijas labiekārtošanas darbi pašvaldībai izmaksājuši vairāk nekā 500 000 eiro.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: