Jau piecpadsmito reizi Ventspils pilsētas domes Tūrisma informācijas centrs rīko fotokonkursu, ik gadu visus fotografēšanas entuziastus aicinot dalīties ar skaistākajiem Ventspils skatiem.

Atlasītie skaistākie 40 fotoattēlu darbi tiks izstādīti fotoizstādē un labākie saņems atzinības balvas.

Ventspils fotokonkursā-2018 aicināti piedalīties ne tikai profesionāli fotogrāfi, bet arī amatieri un visi, kuru kaislība ir fotografēšana. Šogad fotokonkursā fotoattēli tiks vērtēti divās kategorijās - Reklāmas un Mākslas fotogrāfija, kas nozīmē, ka attēla mākslinieciskā vērtība un kvalitāte būs Ventspils pilsētas veiksmīgs vai abstrakts atspoguļojums.

Konkursa mērķis ir veikt kvalitatīvu un oriģinālu fotoattēlu atlasi Ventspils pilsētas 2019. gada tūrisma izdevumu sagatavošanai, Ventspils mārketinga un tūrisma attīstības veicināšanai un pilsētas popularizēšanai, kā arī piedāvāt 40 labāko darbu izlasi apskatei plašākai publikai, veidojot fotoizstādi, kura būtu apskatāma gan Ventspilī, gan arī citās Latvijas pilsētās.

Piedaloties Ventspils fotokonkursā-2018, katrs fotogrāfs var iesniegt ne vairāk kā 20 vērtējamus fotoattēlus. Fotoattēliem jāraksturo Ventspils pilsētas atpazīstamība, atspoguļojot Ventspils pilsētas ikdienas notikumus, tūrisma objektus un Ventspilī notiekošos pasākumus šādās tematiskajās grupās: Ventspils pilsētvides, kultūrvēsturiskie, tūrisma un atpūtas objekti, Ventspils iedzīvotāji 2017. un 2018. gadā dažādos gadalaikos, ikdienā un pasākumu laikā, pilsētas ekonomiskās, sabiedriskās aktivitātes, kultūras un sporta pasākumi pilsētā, kā arī pilsētas infrastruktūras veiksmīgs atspoguļojums.

Lai noteiktu skatītāju simpātiju, portālā www.ventspils.lv interesentiem būs iespēja balsot par komisijas izvēlētajiem labākajiem 40 darbiem. Skatītāja simpātijas balvu iegūs pretendents, kura fotoattēls portālā būs saņēmis vislielāko balsu skaitu.

Piedāvājumus fotokonkursam var iesniegt līdz 24. augustam plkst. 17 Ventspils Tūrisma informācijas centrā, Dārzu ielā 6. Pretendenti ar konkursa nolikumu iepazīties un to saņemt var Ventspils pilsētas Tūrisma informācijas centrā, kā arī ŠEIT.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: