Ventspils Piedzīvojuma parka Nūjošanas festivāla laikā 11. augustā pasažieriem jārēķinās ar autobusu kavēšanos un izmaiņām autobusu kustības ceļos un laikos, kā arī ar to, ka īslaicīgi netiks apkalpotas atsevišķas autobusu pieturas, bet sestdienas vakarā ir izveidoti papildus reisi uz simtgades zaļumballi.

Pašvaldības SIA „Ventspils reiss” informē, ka sestdien, 11. augustā, Nūjošanas festivāla laikā no plkst. 10:30 līdz 13 satiksmei būs slēgtas vairākas Ventspils pilsētas ielas, paredzētas izmaiņas visos pilsētas autobusu maršrutos un iespējama autobusu kavēšanās.

Būtiskākas izmaiņas būs maršrutā Nr. 3k, kurš šajā dienā nekursēs, un maršrutos Nr. 6 un 23, kas kursēs līdz Meža kapiem, kur apgriezīsies un brauks atpakaļ uz centru pa Vasarnīcu un Jūras ielu (Nr. 6) un pa Inženieru, Katoļu un Jūras ielu (Nr. 23). Līdz ar to iepriekš minētajā laikā netiks apkalpotas pieturas “Baltais krusts” un “Saules iela”.

Tā kā satiksmei pilnībā tiks slēgta Krustkalna iela, pievedceļi Piedzīvojuma parkam, kā arī ielu posmi centrā, atsevišķiem maršrutiem tiks mainīts kustības ceļš un netiks apkalpotas pieturas „Lielais laukums” (abos virzienos), viesnīca „Dzintarjūra”, veikals „Mego”, pieturas „Baltais krusts”, pieturas Saules ielā (posmā no Krustkalna ielas līdz Lielajam prospektam), pieturas Ganību ielā, pieturas pie Reņķa dārza abos virzienos.

Informācija par izmaiņām izvietota autobusu pieturās, sociālajos tīklos, kā arī www.ventspilsreiss.lv u.c.

11. augustā vakarā, kad pie pludmales akvaparka tiks rīkota zaļumballe, būs papildus reisi maršrutā Nr. 20 “Celtnieku iela – Medņu iela”.

No Celtnieku ielas autobuss aties plkst. 21; 22 un 23, savukārt no Medņu ielas – 21:30; 22:30; 23:30.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    default 10.08.2018, 09:21:55

    Puļķošana nav sports. Tā ir ākstīšanās. Būtu vienreiz šitais jāizbeidz, lai citiem nav jācieš!

  • 0
    default 10.08.2018, 09:22:18

    Lai normāliem cilvēkiem NAV JĀCIEŠ!!!

  • 0
    Nah Nahs VI 08.08.2019, 17:16:20

    Neiebilstu ne pret maratonskrējieniem,ne pret nūjošanu.
    Neizprotu tos cilvēkus,kuriem tā patīk zīmēties pilsētas ielās,ka viņu dēļ šie pasākumi netiek rīkoti kaut kur nomaļākās vietās.
    Lasīju,ka nūjošanai vispiemērotākais segums tomēr NAV pilsētas bruģis.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: