Tikko notikušajos Jūras svētkos VentspilsTūrisma informācijas centra (TIC) informatīvā telts piedāvāja dažādas vērtīgas aktivitātes, piemēram, momentloteriju Ventu loms, kuras galvenā balva bija brauciens ar Stena Line uz Zviedriju.

Ostas promenādē Jūras svētkos šogad bija īpaši liela apmeklētāju aktivitāte, kas bija jūtama arī TIC teltī, kur darbojās ventu banka. Apmeklētāji varēja gan nopelnīt, gan izņemt jau uzkrātos ventus, kā arī visi tika aicināti izmantot iespēju nopelnīt ventus un par iegūto naudu piedalīties momentloterijā Ventu loms. Pasākuma laikā 106 ventu bankas klienti kopumā izņēma 163 070 ventu.

Lai momentloterijas dalībniekiem svētku laikā būtu ērtāk nopelnīt ventus, TIC darbinieki apmeklētājiem piedāvāja spēlēt visitventspils.com speciāli sagatavoto viktorīnu Jūras svētki Ventspilī, un, atbildot uz viktorīnas jautājumiem, saņemt 500 ventu.

Momentloterijā Ventu loms dalības maksa tika noteikta 400 venti. Loterijā piedalīties gribētāju netrūka – piedalījās 180 dalībnieki, dienas laikā samaksājot 72 000 ventu.

Griežot laimes ratu, dalībniekiem tika sadalīts balvu fonds no Ventspils galvenajiem tūrisma apskates objektiem un pilsētas uzņēmējiem, kas loteriju kopumā atbalstīja ar vairāk kā 200 lielākām un mazākām balvām. Galveno balvu – ceļojumu ar Stena Line divām personām un auto uz Zviedrijas pilsētu Nīnashamnu izlozēja ventspilniece Karīna Mūrniece.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: