Ventspils iecirknis uz jaunām telpām sākotnēji pārcelsies tikai daļēji, jo dežūrdaļa, īslaicīgās aizturēšanas izolators un Kriminālpolicija joprojām turpinās darbu vecajā ēkā.

Ventspils iecirkņa priekšnieks Didzis Vilemsons pastāstīja, ka pārcelties sākotnēji plānots uz šīs ēkas ceturto stāvu, kur telpas ir labā stāvoklī. Taču pašlaik tur vēl nav ievilkti datortīkli, telefona sakari. Ja telpas līdz janvāra beigām tiešām būs sakārtotas tiktāl, lai varētu sākt pārvākšanos, uz tām pagaidām pārcelsies puse iecirkņa darbinieku.

Uz jaunajam telpām dežūrdaļa un īslaicīgās aizturēšanas izolators varēs pārcelties tikai tad, kad būs sakārtots ēkas pirmais stāvs, kur šīs struktūrvienības plānots izvietot. Izolatora izbūve vēl nav sākusies, turklāt tā nebūt nav lēta, atzina Vilemsons. Lai gan izskanējis minējums, ka pirmā stāva izbūvi policijas vajadzībām varētu pabeigt līdz šī gada vasaras beigām, iecirkņa priekšnieks pagaidām nav noskaņots īpaši optimistiski. Pēdējo piecu gadu laikā daudzi solījumi attiecībā uz policijas iecirkņa jaunajām telpām neesot piepildījušies. "Kad redzēšu, ka pirmais celtnieks sāk strādāt, tad ticēšu, ka izbūvēs," sacīja Vilemsons.

Iecerēts, ka uz ēkas ceturto stāvu policija pārvāksies tikai pagaidām, bet tad, kad ēkā būs izremontēti visi stāvi, pirmajos divos stāvos atradīsies telpas policijai, bet trešais un ceturtais stāvs būs paredzēts robežsardzei, skaidroja Vilemsons.

"Ja izbūvēs visu kā plānots, tad var teikt, ka jaunās telpas būs ļoti labas un optimālas," sacīja iecirkņa priekšnieks.

LETA


Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: