No 14. līdz 16. janvārim, Holandē Hērenvenā notiks Eiropas čempionāts šorttrekā, kurā startēs arī trīs mūsu sportisti: Jēkabs Saulītis, Haralds Silovs un Evita Krievāne.

Ventspils sportisti jau devušies uz Holandi, lai ātrāk varētu izmēģināt un pierast pie nezināmā Holandes ledus. Vienīgi Silovam šī ledus halle nebūs sveša, jo šosezon Haralds ikdienā dzīvo un trenējās Holandē.

Jēkabs Saulītis par teicamu panākumu šajā Eiropas čempionātā uzskatīs iekļūšanu labāko desmitniekā: «Ja spēšu iekļūt 1500 metru finālā, tad būšu ļoti laimīgs, bet reāli arī vieta labāko desmitniekā būtu ļoti labs sasniegums. Iepriekš mans labākais rezultāts ir 11.vieta, ko sasniedzu iepriekšējā Eiropas čempionātā. Jūtu, ka esmu arī savā formas augstākajā punktā, tāpēc redzēsim, kas no visa tā izdosies. Par Hērenvenas ledus halli neko nezinu, ne reizi neesmu tajā startējis, tāpēc nezinu kāds tur būs ledus un apstākļi. Lielākas cerības varu likt uz garākajām 1500 un 1000 metru distancēm, jo pēdējās sacensībās tieši šajās distancēs uzrādu labākos rezultātus.»

Vairāk lasiet trešdienas laikrakstā Ventas Balss

Jura Ģiguļa foto

Jēkabs Saulītis cer, ka 1500 metru distancē spēs iekļūt finālā, kas reizē būs arī jauns viņa labākais sasniegums

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: