Tuvojoties Līgo svētiem, Valsts policija (VP) no piektdienas pēcpusdienas uz autoceļiem rīkos masveida pārbaudes, pastāstīja VP Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieks Normunds Krapsis.

Pārbaudes turpināsies līdz pirmdienas rītam.

Policija pārbaudēs pievērsīs uzmanību tam, vai transportlīdzekļu vadītāji nav sēdušies pie stūres alkohola reibumā. Tāpat policija uzraudzīs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu un pievērsīs uzmanību mazaizsargātajiem satiksmes dalībniekiem.

Policija šajās dienās centīsies būt mobila un atradīsies gan uz valsts nozīmes ceļiem, gan vietējās nozīmes brauktuvēm, apliecināja Krapsis.

Tāpat policija uzraudzīs drošību un kārtību masu pasākumu tuvumā.

Lasi vēl

Komentāri (5)

  • -1
    reku 22.06.2018, 19:17:33

    Vai jaunā krāsojuma mašīnas (dauņu lentas) arī varēs redzēt?

  • -1
    Arvis Ramans (Pārdomās........) 23.06.2018, 08:17:51

    Vai opelis ir mašīna? Dauņiem jau ne ko labāku nevar dot

  • 0
    ttt 24.06.2018, 11:55:45

    varbut ir kads kopsavilkums par dezuru saja maina , vai ir bijusi ari parkapumi?

  • -2
    pasvaldibas.policija@ventspils.lv 25.06.2018, 16:23:24

    Pašvaldības policija svētku laikā no 23.06.-24.06. fiksējusi 49 dažādus administratīvos pārkāpumus, pārsvarā gadījumos pārkāpumi saistīti ar alkoholisko dzērienu lietošanu sabiedriskā vietā, vai atrašanos sabiedriskā vietā tādā reibuma stāvoklī, kas aizskar cilvēka cieņu. 7 personas nogādātas Pašvaldības policijā atskurbšanai, vairākas personas nogādātas mājās. Pārējie pārkāpumi saistīti gan ar atrašanos sabiedriskā vietā ar atvērtu alkoholiskā dzēriena iepakojumu, gan ar transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšanas noteikumu pārkāpumiem u.c. pārkāpumiem.

  • -2
    pasvaldibas.policija@ventspils.lv 25.06.2018, 16:24:22

    Bez tam 24.jūnijā rītā plkst. 09:10 Pašvaldības policijā saņemts izsaukums par to, ka pie Dampeļu gatves un Zvaigžņu ielas kādai sievietei uz ielas, divi jaunieši, pielietojot viltu, atklāti nozaguši naudas maku ar naudu. Nekavējoties, operatīvi reaģējot uz izsaukumu, Pašvaldības policijas darbinieki pārmeklēja tuvāko apkārtni un ap plkst. 09:30 mazdārziņu rajonā pie uzņēmuma "Bucher Municipal" pamanīja divus jauniešus, kuri pēc pazīmēm atbilda sievietes apzadzējiem. Jaunieši mēģināja gan slēpties, gan bēgt, taču tika aizturēti. Abi aizturētie jaunieši nogādāti Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirknī. Pašvaldības policijas rīcībā ir informācija, ka par šo zādzību Valsts policijā ir uzsākts kriminālprocess.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: