Tulikivi siltumakumulējošās krāsnis ir lielisks risinājums.

  Izdarot secinājumus par pagājušo ziemu, jāatzīmē, ka tie, kas lietoja Tulikivi krāsnis, par apkuri maksāja ievērojami mazāk un ekonomēja uz citiem apkures veidiem. Turklāt elektrības vai gāzes pārrāvumi neizjauks mājas omulību. Ja nedarbojas zemes siltumsūknis, gāzes katls vai cits apkures veids, jo nav elekrības, vienkārši iekuriniet krāsni.

Ar diviem klēpīšiem malkas pilnīgi pietiks, lai apkurinātu 130 kvadrātmetrus lielu mājokli, un vēl pēc diennakts krāsns turpinās izstarot patīkamu siltumu. Izkurinot krāsni 2-3 stundu laikā, siltums saglabāsies līdz 36 stundām. Tas tādēļ, ka krāsnis, salīdzinot ar kamīniem, taupa vērtīgo siltumu, saglabājot to telpā un velti netērē malku.

Tulikivi krāšņu galvenā atšķirība ir unikālais siltumakumulējošais dabīgais akmens -  ziepjakmens, kuru iegūt tikai Somijā. Tas ļoti labi akumulē siltumu un ilgstoši un viemērīgi izdala telpā.

Krāsns cena no 2200 latiem (krāsns 60 kvadrātmetru apkurei) – nav nemaz tik liela cena, ja rēķinam, ka iegadātā lieta kalpos tik pat ilgi kā nams.  Krāsnīm ir piecu gadu garantija. Lai uzstādītu krāsni ir vajadzīgs tikai skurstenis un betona pamats.

Ir aprēķinats, ka, lai apkurinātu 80 m2 lielu platību vienā apkures sezonā pietiks ar 6 m3 malkas. Tātad Tulikivi krāsns atmaksājas 2 – 4 gadu laikā. Jūs vairs nesaņemsiet rēķinus par patērēto gāzi un elektību – ar Tulikivi krāsni Jūs esat pats sev saimnieks. Varēsiet kurināt, kad gribēsiet un cik nepieciešams. Bet izmantojot krāsni kā alternatīvo apkures veidu, varēsiet ievērojami samazināt pamata apkures izmaksas.

Pēc Centrālas Statistikas pārvaldes datiem, kopš  2004. gada vidēji ir dubultojušās visu apkures veidu izmaksas. Malka vienmēr ir pieejamākais un lētākais apkures veids.

Piedāvājumā ir vairāk nekā 100 dažādi modeļi, ne tikai krāsnis, bet arī krāsnis ar cepeškrāsni, plītis, kas ne tikai labi apsildīs mājokli, bet cepeškrāsnī varēs pagatavot lielisku, veselīgu maltīti. Plašais modeļu klāsts ar dažādiem krāšņiem dizaina risinājumiem iederēsies jebkurā interjerā.

Pasūtot krāsni janvārī, dāvanā bezmaksas krāsns uzstādīšana un piegāde Ventspils rajonā!

www.tulikivi.lv

Rīga, Pulkveža Brieža 43

tel.: 67381149, 29507325, 26781055

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: