Uzņēmums „Ventspils siltums” pēdējā maija piektdienā aicina interesentus apmeklēt Atvērto durvju dienu un izbaudīt vakara pastaigu Brīvības ielā.

Atvērto durvju dienas pasākums notiks Ventspils kultūras centra ikgadējā organizētā pasākuma „Iznāc vakara gaismā” ietvaros. Šoreiz tradicionālais vasaras sezonas ieskaņas pasākums noritēs 25. maijā, kad iedzīvotāji un pilsētas viesi tiks aicināti doties vakara pastaigā pa Brīvības ielu, izbaudot koncertus, izstādes, instalācijas, ekskursijas, radošās darbnīcas un vēl daudzus citus pārsteiguma mirkļus.

Vakara pastaigā interesenti varēs doties no plkst. 19, kad Brīvības ielas posmi atdzīvosies dažādām sajūtām un aktivitātēm. Viena no pasākuma pieturvietām būs uzņēmuma „Ventspils siltums” katlumājas teritorija Brīvības ielā 38, kurā no plkst.19 līdz pat plkst. 22.30 būs gaidīts ikviens interesents, tostarp ģimenes ar bērniem.

Sadarbībā ar uzņēmumu „Aspired” bērniem un jauniešiem tiks organizēta tehniski radošā darbnīca “Kā siltums nonāk līdz manām mājām”, kurā ar dažādu interesantu uzdevumu palīdzību varēs iepazīt siltumenerģijas ražošanas procesa principus, kā no videi draudzīga kurināmā – koksnes biomasas tiek ražota siltumenerģija un kā saražotais siltums nokļūst līdz dzīvojamām mājām. Tāpat arī varēs uzzināt, kā ēku siltināšana palīdz samazināt siltumenerģijas zudumus.

Radošajā darbnīcā interesenti varēs piedalīties plkst.19 un plkst.19.30, bet jāņem vērā, ka dalībnieku skaits būs ierobežots. Ekskursijas uzņēmuma katlumājā tiks organizētas no plkst. 19, ik pēc pusstundai līdz 21.30.

Papildus tam apmeklētāji varēs arī izvizināties ar videi draudzīgiem braucamrīkiem – velokartiem un izbaudīt atpūtas mirkli, ļaujoties mūzikas skaņām. Savukārt pasākuma noslēgumā plkst.22.10 apmeklētājiem būs iespēja noskatīties uguns šova programmu žonglieres Guntas Tomsones izpildījumā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: