Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirknis meklē Dmitriju Kovaļovu, dzimušu 2003. gadā, kurš 14. aprīlī plkst. 20:30 patvaļīgi izgājis no krīzes centra ģimenēm un bērniem “Paspārne” Ventspilī.

Pazīmes: Augums ap 130 cm, vidējas miesas būves, gaiši mati. Ģērbies pelēkas krāsas biksēs, raibas krāsas virsjakā ar kapuci. Kovaļovam ir nosliece uz klaiņošanu.
Ja Jums ir zināma jaunieša atrašanās vai uzturēšanās vieta, lūgums nekavējoties ziņot policijai, zvanot pa tālruņiem 63604747 vai 110.

Lasi vēl

Komentāri (8)

  • 0
    duulla 16.04.2018, 16:45:23

    Šis jau vienreiz neizbēga?

  • -4
    Damme 16.04.2018, 16:59:14

    Kas tur notiek? Visi mūk vai tiek pazaudēti!
    Un tas ir normāli?
    Nu nav jābut ipaši apdāvinātam, lai saprastu, ka vajadzīgas pārmaiņas tai iestādē!
    Par ko tad saņem naudiņu, ja netiek galā ar saviem pienākumiem?

  • -1
    Ventspils Sociālais dienests 17.04.2018, 16:14:35

    Skaidrojam, ka pusaudzim lielākā vai mazākā mērā ir raksturīgs noliegums, opozīcija, nepakļaušanās noteikumiem un sabiedrībā vispārņemtajām normām. Pusaudža rīcību ietekmē viņa intelektuālās spējas, tendence eksperimentēt un vēlme paust demostratīvu uzvedību.
    Krīzes centros nonāk pusaudži, kuriem ir konfliktējošas attiecības ģimenē, nereti vardarbība, kā arī vilšanās, pamestības un aizvainojuma sajūta. Krīzes centra speciālisti pusaudzi motivē mācīties, sadarboties, iekļauties, apzināties mērķus dzīvē. Tas paredz zināmu noteikumu ievērošanu, kas reizēm pusaudžiem izraisa pretestību, kuru viņi izpauž arī klaiņojot un bēguļojot.
    Lūdzam iedzīvotājus neizdarīt nekorektus secinājumus un neizplatīt nepatiesu informāciju, neesot informētiem par konkrētās situācijas apstākļiem.

  • 0
    Daina Ramane 17.04.2018, 06:59:10

    Krīzes centrs nav stingra režīma kolonija nepilngadīgajiem. Ja jaunietim ir šāda nosliece klaiņot,viņš to arī daris. Paēdis,pasildīsies , pargerbsies un dosies atpakaļ pie sava "bara", bet krīzes centrā darbiniekiem paldies par rūpēm, labiem vārdiem un sirdssiltumu. Labais , ko esat darījuši jau nekur nepazūd.

  • 0
    Nif nifs 17.04.2018, 14:31:46

    Bet priekš kam tad viņus par visu varu meklē? Lai iet. Izbaudīs ielas dzīvi, varbūt pats atpakaļceļu atradīs. Ar varu mīļš nekļūsi, bija senčiem tāds teiciens. Turēt ar varu centrā nedrīkst, bet vest atpakaļ ar varu - normāli. Kaut kā divkosīgi sanāk.

  • -2
    snaiperis999 17.04.2018, 08:00:12

    Esmu strādājis ar šādiem jauniešiem (bērniem).Varu apgalvot ka šādi tipi ir jātur stingrā izolācijā no sabiedrības un zem uzraudzības visu diennakti.Apgalvot varu arī to,ka šie šmurguļi ar smaidu ģīmī ir spējīgi uz visu veidu cūcībām.Viņi zin ka par pastrādātiem likumpārkāpumiem viņiem nekas nebūs,jo ir taču bērni.
    Zinu ka tieši šis,uz bildes esošais "bērniņš" ir konkrēti tendēts uz vazāšanos.
    Izdomājuši te visādus krīzes centrus un bērnu tiesību pekstiņus.Bīstamības faktors sabiedrībai ir kļuvis vēl lielāks līdz ar visām šitām entām tiesībām un "demokrātiskām vērtībām".
    Šitāds tips apzinādamies savu statusu,var ne tikai veikalā nozagt SNICKERS,bet var ar smaidu uz lūpām izdarīt slepkavību,jo zin ka nekāds sods nebūs-bērns taču tomēr.

  • -8
    Kino Rio 17.04.2018, 17:42:25

    Manuprāt tā publiski izklāstīt viņa īpašības..utt... ir nepieņemami... jo apkārt ir tik daudz nežēlības, kas tikai liksies viņam justies nevajadzīgam.... jo galvā mums jau tiek ielikts- klaiņojošias..tāds un šitāds.. viņš tomēr vēl ir bērns!

  • -6
    Damme 20.04.2018, 13:09:24

    Vai te nav datu aizsardzības likuma pārkāpums?
    Vai tad tiešām tā publiksi vispār drikst raksturot cilvēku, ja ir pat foto norādits?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: