Ventspils basketbola čempionātā ir zināmi abi finālisti, par tiem kļuvuši Baltijas Ekspreša un Ventspils Tehnikuma spēlētāji, kuri pirmajās divās vietās bija arī regulārajā sezonā.

Eskpreši vietu finālā nodrošināja pirmie, divu spēļu summā ar +10 (166:156) pieveicot Anzāģi/Popi. Ne mazāk spraiga cīņa risinājās otrajā pusfinālā starp komandām Brīvostas pārvalde un Ventspils Tehnikums. Pēc pirmā mača studentiem bija piecu punktu pārsvars, bet tā, protams, vēl nebija droša vadība. Atbildes mačā ostiniekiem bija pa spēkam izvirzīties vadībā divu spēļu summā, tomēr nosargāt to neizdevās, un galu galā arī šajā mačā uzvarēja tehnikuma jaunieši, pusfinālā uzvarot ar 163:156.

Baltijas Ekspresis pagājušajā sezonā uzvarēja Ventspils čempionātā, bet šogad varēs censties aizstāvēt savu titulu, bet Ventspils Tehnikums finālā spēlēs pirmoreiz. Savukārt popiņu un brīvostas basketbolistu duelis cīņā par bronzas medaļām ir ar senāku vēsturi, sekmes komandām bijušas dažādas, bet pērn bronzu izcīnīja Anzāģe/Pope.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: