Starptautiskajā tūrisma izstāde Tourest 2018 Tallinā Latvijas nacionālajā stendā strādā arī Ventspils Tūrisma informācijas centra pārstāvis.

Jau daudzus gadus Igaunijas iedzīvotāji informāciju par Ventspili saņem savā dzimtajā valodā. Izstādē tiek piedāvāta Ventspils tūrisma brošūra igauņu valodā, kurā atrodama informācija par tūrisma objektiem, naktsmītnēm, kafejnīcām, transportu un pasākumu kalendārs 2018. gadam. Tūrisma sezonas laikā informācija par Ventspilī notiekošajiem pasākumiem tiek izvietota portāla Delfi igauņu versijā, un pieejama arī visitventspils.com, bet divas reizes gadā Igaunijas lielākā laikraksta Postimee lasītāji saņem Ventspils tūrisma avīzi.

Tourest ir nozīmīgs tūrisma nozares pasākums Igaunijas tirgū. Šogad izstāde norisinās jau 27. reizi un plānots, ka to apmeklēs vairāk ne kā 30 000 apmeklētāju un piedalīsies ap 500 pārstāvju no 30 pasaules valstīm.

Dalība šajā un citās starptautiskajās izstādēs notiek sadarbībā ar Kurzemes Tūrisma asociāciju un Latvijas Investīciju un Attīstības aģentūru.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: