Sestdien, 3. februārī, plkst. 10 Ventspils Galvenajā bibliotēkā notiks bezmaksas seminārs par Baha ziedu terapijuDabas dziedinošais spēks iekšējam līdzsvaram”.

Baha ziedu terapiju pirms 90 gadiem atklāja angļu ārsts Edvards Bahs (Edward Bach). Tajā izmanto savvaļas augu ziedu esences, dēvētas par Baha ziediem. Baha ziedu terapijas pamatprincips ir: “Ārstē cilvēku, nevis viņa slimību.” Terapijas uzmanības centrā atrodas cilvēks, viņa domas, emocijas, attieksme pret dzīvi un pieredze. Šī terapija ir visā pasaulē populāra pašpalīdzības metode, jo tā ir dabiska, droša, vienkārša un pieejama ikvienam, un to var izmantot kopā ar jebkuru citu terapiju.

Baha ziedu terapija ir vērsta uz mūsu emocijām un domām – tajā izmantotās ziedu esences atbrīvo no negatīviem un postošiem psihoemocionāliem stāvokļiem (bailēm, aizvainojuma, sasprindzinājuma, apātijas u.c.) un, atjaunojot dabisko iekšējo līdzsvaru, palīdz atgūt iekšējo mieru, ļauj uz esošo situāciju paskatīties no cita skatupunkta un ieraudzīt problēmas risinājumu.

Seminārā dalībnieki gūs atbildes uz pamatjautājumiem par Baha ziedu terapiju:
- kas tā ir, kā tā radās un kad var palīdzēt?
- kā to izmantot savas veselības un dzīves kvalitātes uzlabošanā?
- kā veiksmīgi izvēlēties ziedu esences un gūt maksimāli efektīvu rezultātu?

Semināra dalībniekiem būs iespēja uzdot arī savus jautājumus, kā arī pēc semināra iegādāties grāmatas un dziedinošās ziedu esences.

Semināru vadīs Laura Tidriķe, uzņēmuma Ziedu enerģija radītāja un vadītāja, tulkotāja un grāmatu autore, kas Baha ziedu terapiju apguvusi Vācijā, Austrijā un Anglijā, jau vairāk nekā 10 gadus diendienā nodarbojas ar šo terapiju, gan izmantojot to savā ģimenē, gan sniedzot konsultācijas un semināros nododot savas zināšanas citiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: