Paziņoti Iepirkumu uzraudzības biroja un žurnāla “Iepirkumi” rīkotā konkursa “Iepirkumu gada balva 2017” finālisti. Divās nominācijās finālā iekļuvis arī atklātais konkurss par Ventspils Mūzikas vidusskolas ar koncertzāles funkciju būvniecību.

Konkurss tiek rīkots otro gadu un žūrija, kurā darbojas pārstāvji no Finanšu ministrijas, Valsts reģionālās attīstības aģentūras, Iepirkumu uzraudzības biroja, Centrālās finanšu un līgumu aģentūras, Latvijas Darba devēju konfederācijas, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas un Latvijas Pašvaldību savienības, izraudzījuši finālistus četrās nominācijās. Ventspils pilsētas pašvaldības iestādes “Komunālā pārvalde” rīkotais atklātais konkurss “Ventspils Mūzikas vidusskolas ar koncertzāles funkciju būvniecība Lielajā laukumā, Ventspilī” par balvu cīnīsies divās – nominācijā “Gada iepirkums” un nominācijā “Gada zaļākais iepirkums”.

Vēl līdz 3. janvārim arī ventspilnieki aicināti brīvā formā izteikt atbalstu Mūzikas vidusskolas projektam, savu viedokli iesūtot e-pastā gadabalva@iepirkumi.lv. Iesniegtos viedokļus žūrijas komisija ņems vērā, lemjot par balvas saņēmējiem katrā nominācijā.

Ar gada balvas finālistiem iespējams iepazīties vietnē zurnalsiepirkumi.lv/gadabalva/.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: