23. decembrī plkst. 12 ikviens tiek ielūgts uz Labdarības skrējienu Piedzīvojumu parkā, kurā iegūtie līdzekļi tiks tiks ziedoti ventspilniekam Tomam.

Šī ir tā reize, kad trasi 3,8 km garumā iespējams noskriet, notipināt, nonūjot vai iziet ar garantiju, ka būsi vairojis prieku ne tikai sev, bet arī Tomam un viņa ģimenei. Tādēļ pasākumā aicināti piedalīties dažāda vecuma un fiziskās sagatavotības cilvēki. Pasākums neizpaliks arī svētku dziesmas, pirparkūkas, silta tēja un tikšanās ar Ziemassvētku vecīti.

Biedrībai Matisons Runner’s Club sadarbībā ar Atbalsta centru ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām Cimdiņš ir iecerēts savākt līdzekļus, kas sniegs iespēju palīdzēt trīsgadīgajam Tomam. Toms nāk no labsirdīgas un gaišas ģimenes, kurā ir vecāks brālis un māsa. Tomam ir 16. hromosomas delēcijas sindroms, kas konstatēts vienīgajam bērnam Latvijā. Toms vēl ir mazs, bet ļoti mērķtiecīgs un pateicoties ģimenes atbalstam un daudziem pedagogiem, viņa fiziskā un garīgā veselība sāk strauji uzlaboties. Puisēns vēl nesēž, nerāpo, nestaigā un nerunā, bet viņam patīk strādāt pašam, līdz ar to nepieciešams īpaši pielāgots krēsls komplektā ar galdu, kas nodrošina pareizu ķermeņa (muguras, gūžas, kāju, pēdu) pozicionēšanu.

Ikdienā Toms ir smaidīgs, draudzīgs, ļoti patīk gaismas un viss, kas patīk maziem bērniem, un tas dod lielu ticību un spēku ģimenei. Tomēr bez līdzcilvēku palīdzības viņi nevar atļauties krēsla iegādi. Tāpēc Labdarības skrējiena visa iegūtā dalības maksa tiks novirzīta kā ziedojums tieši šai stiprajai ģimenei.

Labdarības skrējiena starta un finiša vieta ir Piedzīvojumu parks. Trase vedīs pa jaunizveidoto veloceliņu no Saules ielas uz Vasarnīcu ielu, līdz bānīša sliedēm un pa pastaigas celiņu gar sliedēm atpakaļ uz Piedzīvojumu parku. Kopējais garums ir 3,8 km. Pēc skrējiena ikviens saņems piemiņas balviņu.

Pasākuma norises plāns:

11 reģistrēšanās skrējienam

11 muzikāls priekšnesums no Madaras Grēgeres

11 pasākumu organizatoru uzruna un skrējiena atklāšana

Pēc skrējiena: piemiņas pateicība katram dalībniekam, tikšanās ar Ziemassvētku vecīti, silta tēja, piparkūkas u.c.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: