6. decembrī plkst. 10 Pārventas bibliotēkā konkursa “Ģimenei draudzīga pašvaldība” otrās kārtas ietvaros viesosies Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas konkursa vērtēšanas komisija.

Pirms mēneša, 6. novembrī, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas Reģionālās politikas departaments paziņoja, ka pēc iedzīvotāju balsojuma, kas noslēdzās 31. oktobrī, noslēgusies arī konkursa “Ģimenei draudzīga pašvaldība” pirmā kārta. Pēc apkopotajiem pirmās kārtas rezultātiem, Ventspils pilsētas pašvaldība tika izvirzīta konkursa otrajā kārtā.

Lai noteiktu konkursa “Ģimenei draudzīga pašvaldība” laureātus, trešdien, Pārventas bibliotēkā vērtēšanas komisija tiksies ar Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieku Didzi Ošenieku un Ventspils pilsētas pašvaldības programmas “Ventspils – mazulim draudzīga pilsēta” darba grupas locekļiem. Tikšanās laikā vērtēšanas komisija tiks iepazīstināta ar pašvaldības paveikto – Ventspilī ikvienai ģimenei ar bērniem radīta dzīvei labvēlīga vide. Darba kārtībā paredzēts laiks arī sarunām un diskusijām.

Uz tikšanos Pārventas bibliotēkā tiek gaidīts ikviens pilsētas iedzīvotājs, kā arī ģimenes ar bērniem, kuras tiks aicinātas piedalīties arī diskusijās par Ventspili kā ģimenei draudzīgu pašvaldību.

Komisijas locekļi pašvaldības sniegto informāciju vērtēs pēc četriem kritērijiem:

1) ģimenes pieaugums, veselība, materiālais atbalsts un sabiedriskais transports;

2) izglītība;

3) pasākumi;

4) infrastruktūra.

Konkursa uzvarētāji tiks paziņoti 14. decembrī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: