Šajā nedēļas nogalē, no 28. līdz 30. jūlijam, jauniešu ielu sporta un kultūras festivāla Ghetto Games laikā satiksmei tiks slēgtas vairākas ielas, tāpēc sabiedriskā transporta pasažieriem jārēķinās ar izmaiņām autobusu kustībā.

Laikā no piektdienas, 28. jūlija, plkst. 7 līdz pirmdienas, 31. jūlija plkst.7 satiksmei būs slēgts Lielais prospekts posmā no Kuldīgas ielas līdz Aleksandra ielai. Šajā posmā kursējošo autobusu kustības ceļš tiks novirzīts pa Jūras un Aleksandra ielu. Autobusu pietura “Olimpiskais centrs” abos virzienos tiks apkalpota, un autobusu kustības laiki nemainīsies.

Laikā no svētdienas, 30. jūlija, plkst. 7 līdz pirmdienas, 31. jūlija plkst. 7 satiksmei tiks slēgts Lielais prospekts posmā no Ganību ielas līdz Kuldīgas ielai.

Minētā iemesla dēļ maršruta autobusu Nr.5, 6, 10, 20, 22, 23 kustības ceļš virzienā no Inženieru ielas uz centru tiks novirzīts pa Saules un Jūras ielu, kā arī netiks apkalpota autobusu pietura “Dzintarjūra” (tuvākā pietura “Swedbanka”), bet maršrutu autobusu Nr.3, 4, 21 kustības ceļi virzienā uz Gāliņciemu tiks novirzīti pa Jūras un Aleksandra ielu, pēc tam pa Lielo prospektu, Brīvības un Durbes ielu. Netiks apkalpotas pieturas “Lielais laukums” un “Reņķa dārzs” virzienā uz Gāliņciemu. Tuvākā pietura “Olimpiskais centrs”.

Šajā laikā tiek mainīts arī kustības ceļš maršrutiem Nr. 9 un Nr. 13, kā arī starppilsētu maršrutiem uz Kuldīgu un Liepāju, novirzot tos pa Ganību, Inženieru un pēc tam pa Zvaigžņu ielu. Tā kā pietura “Lielais laukums” netiks apkalpota, tuvākā pietura šajos maršrutos – “Ganību iela”.

Atgādinām, ka piektdienas un sestdienas vakaros autobuss maršrutā Nr.22 kursē ilgāk nekā citās dienās. Sīkāka informācija par autobusa kustības laikiem atrodama pieturās.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Barons 26.07.2017, 16:14:40

    Es grib zinat,kas būs tie,kas iekš to Getto būs dzīvot,un pēc cik ilg laik to Getto būs likvidieret!
    Un vai var vel pieteikties iekš to Sonderkommando,kas to būs darit?

  • 0
    Novadnieks 29.07.2017, 08:47:12

    Nu diez kas jau nav,ja kaut kādas izklaides un bardakveidīgi jampadrači tiek uzskatīti par kaut ko prioritāru un svarīgāku nekā autobusu maršruti un citas svarīgas lietas cilvēkiem.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: