Uzzinājusi par kārtējo nežēlīgo rīcību pret dzīvniekiem, IEVA GRĪNBERGA kļūst nikna jo nikna, veltot nezināmajam ļaundarim daudz skarbu vārdu. Viņasprāt, cilvēks, kas  dara pāri mazākajiem, nav cieņas vērts. Šobrīd Ieva organizē akciju, lai palīdzētu Tukuma patversmes dzīvniekiem.

Nemaz nezināju, ka Puzē dzīvo tik aktīva meitene, kas, palīdzot suņukiem un minčiem, dažkārt brauc pat uz Rīgu!

Jā, reizēm dodos uz Rīgu vai Tukumu, bet pēdējā kaķēnu glābšanas operācija notika Ugālē. Uzzinājušas, ka tur klīst vairāki dzīvnieki, braucām ar draudzeni glābt viņus no sala un bada. Viens tomēr izmuka, bet pārējos pabarojām, ļāvām, lai paaugas lielāki, un sameklējām viņiem mājas.

Kā tās atrodat?

– Lielākoties tas notiek, pateicoties internetam – gan portālam draugiem.lv  gan ventasbalss.lv. Man pieredze ir šāda – cilvēkus vairāk uzrunā stāsts ar bildi, tādēļ atrastos dzīvnieciņus nofotografēju, pierakstu, kādos apstākļos viņi atrasti, un tad parasti ir laba atsaucība.  

Jūsu portālu izmantoju arī palīdzības akcijas organizēšanai Tukuma dzīvnieku patversmei. Cilvēki ir atsaucīgi, nupat  Ventspilī saņēmu vairākas paciņas, ko vest uz Tukumu.

Visu interviju lasiet rītdienas laikrakstā "Ventas Balss"!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: