Ar tārgalnieku uzvaru noslēdzies Ventas Balss sniegavīru konkurss Uzvel, nofotografējies un atsūti foto!  

Starp skaistajiem sniegavīriem, sniegasievām un sniegabērniem, ko vēluši, cēluši un lipinājuši Ventas Balss sniegavīru konkursa dalībnieki izvēlēties vienu favorītu nebija viegli. Katram sniegavīram piemīt sava burvība, raksturs un šarms. Tomēr konkurss paliek konkurss, un tajā gribot negribot jānosaka uzvarētājs, un tā Ventas Balss izvēlējās īpaši atzīmēt Tārgales vokālā ansambļa Ziedulaiks dziedātāju un viņu atvašu kopdarbu – sniegavīru grupu.

Sieviešu ansamblim un arī mazajiem dziedošajiem tārgalniekiem sniegavīru tēma šobrīd ļoti aktuāla, jo kopīgi tiek strādāts pie mūzikla Trīs sniegavīri iestudējuma. To paredzēts Tārgales skolā izrādīt jau šonedēļ – 23. decembrī plkst. 18.00. «Mūziklā ir iekļautas daudzas dziesmiņas par sniegavīriem un to velšanu. Tāpēc mēs, ansambļa meitenes ar bērniem, pie pirmā atkušņa izdomājām uzvelt sniegavīrus... un, skat, kas mums sanāca. Aizsūtu vairākas bildītes, arī tās, kur viss vēl procesā,» piesakoties konkursam, rakstīja Jolanta Vanaga.

Ventas Balss saka paldies ikvienam konkursa dalībniekiem. Ja vien tas būtu iespējams, mēs labprāt balvas piešķirtu visiem. Taču ticam arī, ka sniegavīru būvēšanas un bildēšanas process jau ir sniedzis ikvienam jaukas emocijas un prieku. To arī vēlam jums turpmāk, un, protams, arī sniegu, kas labi līp! Sekojiet līdzi informācijai un piedalieties arī citos aizraujošos Ventas Balss konkursos!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: